Απάντηση ...επί προσωπικού του Γ. Γόγολου στο Γ. Λώλο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Απάντηση ...επί προσωπικού του Γ. Γόγολου στο Γ. Λώλο

Απάντηση ...επί προσωπικού του Γ. Γόγολου στο Γ. Λώλο

Δ ε λ τ ί ο Τ ύ π ο υ 
του Γιάννη Κ. Γόγολου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ηγουμενίτσας 

Επί προσωπικού…

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Λώλος και οι έμμισθοι συνεργάτες του, αναγκάζομαι να επανέλθω για δύο λόγους: 

Με την τακτική απόκρυψης της Αλήθειας που έχει υιοθετήσει η Δημοτική Αρχή του κ. Λώλου, δεν θα μάθουμε ποτέ τους λόγους που είπε ψέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτε θα μάθουμε ποια σημαντικά έγγραφα περιείχε ο φάκελος που “απωλέσθηκε”, μήπως λέω μήπως, καταλάβουμε ποιος είχε συμφέρον να τον “εξαφανίσει” μέσα από το Δημοτικό Μέγαρο. 

Σχετικά με τις προσωπικές επιθέσεις που επιχειρήθηκαν στο πρόσωπό μου, προκειμένου να μην απαντήσουν στην ουσία των ερωτήσεων, θα απαντήσω σε όλες, έχοντας βέβαια αρχικά επιστρέψει χαρακτηρισμούς που μου προσήχθησαν στους ιδίους τους συγγραφείς της ανακοίνωσης: 

Στην αναφορά της ανακοίνωσης που με προσδιορίζει ως “αυτοαποκαλούμενο έμπειρο αυτοδιοικητικό”, τους θυμίζω ότι εκλέγομαι ανελλιπώς στο Δήμο Ηγουμενίτσας από το 2002 και πιθανόν έμμισθοι συνεργάτες του να μην το γνωρίζουν. 

Στην αναφορά της ανακοίνωσης ότι “επιλέγω την οδό της παραπληροφόρησης λόγω άγνοιας”, τους καλώ για μια ακόμη φορά να απαντήσουν στα ερωτήματα που υπέβαλλα ως επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης. Την αναζήτηση της αλήθειας βεβαίως την βαπτίζουν “άγνοια”. Ξεχνούν βέβαια πως ερωτήσεις δεν ”παραπληροφορούν”. Οι μακροσκελείς ανακοινώσεις, που δεν απαντούν στα ερωτήματα και επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα είναι ο όρος της “παραπληροφόρησης” ! 

Στην αναφορά της ανακοίνωσης ότι “αγνοώ τη διαδικασία και δεν συγχωρούμαι γι αυτό ” αδυνατώ να αντιληφθώ το νόημά της. Φαίνεται πως οι συντάκτες της ανακοίνωσης, αγνοούν ότι τη μόνη παρέμβαση στη διαδικασία την έκανε ο κ. Λώλος, ο οποίος αντικατέστησε το ορισθέν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση υψηλόβαθμο στέλεχος για τη διενέργεια της ΕΔΕ. Αφού ο ίδιος όρισε τη διαδικασία λοιπόν, ας μας πληροφορήσει το αποτέλεσμα της με σαφήνεια (όχι όπως στο συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου) 

Στην αναφορά της ανακοίνωσης, που μου προσάπτει τους χαρακτηρισμούς “του καιροσκόπου, του λαϊκιστή του εμμονικού και του οπορτουνιστή” με χαρά διαπιστώνω την προσπάθεια των συντακτών της ανακοίνωσης, να βάλουν την “υπογραφή” τους στο κείμενο με μία τουλάχιστον ιδιότητα, που έχουν οι ίδιοι. Εντύπωση βέβαια μου κάνει η χρήση του όρου opportunisme (για την ιστορία, ήταν προσφιλής όρος του Στάλιν). Κάποιος από τους συντάκτες της ανακοίνωσης, φαίνεται αντί να βάλει την ιδιότητά του, έβαλε και τη “φωτογραφία” του. 

Αν νομίζει η Ομάδα Ηγεσίας της Δημοτικής αρχής, ότι με τέτοιες ανακοινώσεις θα καμφθεί το ηθικό μου και θα αποποιηθώ το ρόλο μου στα τεκταινόμενα του Δήμου Ηγουμενίτσας, κάνει λάθος. Απεναντίας επειδή κάθε μέρα που περνά, αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχω μόνο να αντιπαλέψω μια ανίκανη Δημοτική Αρχή, αλλά με κάτι παραπάνω, τους ενημερώνω, ότι θα είμαι διαρκώς παρών και θα εντείνω τον έλεγχο της Δημοτικής Αρχής σε όλα τα επίπεδα, γιατί εξακολουθώ ακόμη να πιστεύω, ότι εν τέλει, η στάση μου θα βοηθήσει τους πολίτες και φυσικά εσάς, γιατί μια αποτελεσματική αντιπολίτευση, κάνει πάντα την εκάστοτε Δημοτική Αρχή καλύτερη , βεβαία η μέχρι τώρα στάση σας δεν δείχνει αυτό και φυσικά η << επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά >> 

Γιάννης Κ. Γόγολος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου