Σε μετανάστες που εργάζονται σε βιομηχανικές μονάδες των Ιωαννίνων αποδίδει την αύξηση των κρουσμάτων ο Καχριμάνης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Σε μετανάστες που εργάζονται σε βιομηχανικές μονάδες των Ιωαννίνων αποδίδει την αύξηση των κρουσμάτων ο Καχριμάνης

Σε μετανάστες που εργάζονται σε βιομηχανικές μονάδες των Ιωαννίνων αποδίδει την αύξηση των κρουσμάτων ο Καχριμάνης

Για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνης το μεσημέρι της Τρίτης, αφού ανακοίνωσε και τη χρηματοδότηση νέων υποδομών για την αντιμετώπισή της.
Όσον αφορά την επιθετική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων ημερών στα Ιωάννινα, ο Περιφερειάρχης την απέδωσε κυρίως σε μετανάστες που απασχολούνται σε βιομηχανικές μονάδες της περιοχής, οι οποίοι διαμένουν ομαδικά και υπό δύσκολες συνθήκες. 

Εξαιτίας αυτής της παραμέτρου, αφίχθη σήμερα στα Ιωάννινα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, υπό την εποπτεία του οποίου κλιμάκια πραγματοποιούν ελέγχους σε μονάδες στις οποίες απασχολούνται, αλλά και σε περιοχές που διαβιούν οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί εργαζόμενοι. 

«Απαιτείται μεγαλύτερη σοβαρότητα από όλους για να αποφύγουμε τα χειρότερα», τόνισε ο Περιφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που δεν εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Π.Ε. Ιωαννίνων, αλλά για όλες της Ηπείρου». «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα βουνό μπροστά μας», πρόσθεσε για να καταλήξει λέγοντας ότι η απόφαση για την επιβολή ή όχι πρόσθετων μέτρων ή ακόμη και lockdown, δεν είναι πολιτική, αλλά καθαρά επιστημονική και λαμβάνεται βάσει των εισηγήσεων των Λοιμωξιολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot