Ανενεργό το καινούριο ασθενοφόρο που δωρήθηκε πριν 2 μήνες στο νοσοκομείο Φιλιατών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ανενεργό το καινούριο ασθενοφόρο που δωρήθηκε πριν 2 μήνες στο νοσοκομείο Φιλιατών

Ανενεργό το καινούριο ασθενοφόρο που δωρήθηκε πριν 2 μήνες στο νοσοκομείο Φιλιατών
Με τραγικό τρόπο φάνηκε σήμερα το πρωί η έλλειψη ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Φιλιατών, μετά το θάνατο 43χρονου σε παγκάκι στην πλατεία Φιλιατών. Χρειάστηκε μάλιστα να έρθει ασθενοφόρο από την Παραμυθιά, μετά από 45 λεπτά, δεδομένου ότι και από την Ηγουμενίτσα εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά.

Για την τραγική αυτή κατάσταση δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι πολιτικοί εκπρόσωποι...

Μόλις πριν δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου παραδόθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών καινούριο ασθενοφόρο, δωρεά ενός συντοπίτη, του κ. Μήτση. Ακόμη όμως και το καινούριο ασθενοφόρο παραμένει σταθμευμένο και ανενεργό, μιας και δεν υπάρχει το απαιτούμενο πλήρωμα και όπως λένε δεν έχει γίνει ο εκτελωνισμός...
Αυτή είναι η κατάσταση στην κωμόπολη των Φιλιατών, που παρόλο που υπάρχει νοσοκομείο, δεν έχει ασθενοφόρο.
Αλήθεια, σήμερα και μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό, όσοι είναι υπεύθυνοι για την υγεία των Θεσπρωτών θα κοιμηθούν;;;

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο μας της 4ης Αυγούστου 2020 σχετικά με τη δωρεά του καινούριου ασθενοφόρου

Δωρεά ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Φιλιατών από την οικογένεια Χαρίση Μήτση

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το νοσοκομείο Φιλιατών μέχρι σήμερα δε διέθετε ασθενοφόρο, δεδομένου ότι το ΕΚΑΒ στο οποίο υπάγονται τα ασθενοφόρα, εδρεύει στην Ηγουμενίτσα.
Και κάποια παλιά ασθενοφόρα που υπήρχαν, αχρηστεύθηκαν, οπότε τα ασθενοφόρα για Φιλιάτες κινούσανε από Ηγουμενίτσα...
Το κενό αυτό του κρατικού μηχανισμού, ήρθε να καλύψει μια ακόμη δωρεά, όπως ακριβώς ξεκίνησε η δημιουργία το νοσοκομείου Φιλιατών και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της περιοχής, αντί να ντραπούνε, που πολίτες κάνουν τη δουλειά του κράτους, καμαρώνουνε κιόλας, λες και ήταν δική τους πρωτοβουλία...!
Χθες το πρωί, Δευτέρα 3/8/2020 παραδόθηκε από τον κ. Χαρίση Μήτση ένα καινούριο ασθενοφόρο για να παρέχει τις υπηρεσίες του στο νοσοκομείο Φιλιατών, αποκλειστικά...!
Αξίζουνε θερμές ευχαριστίες στο δωρητή και αναμένουμε να δούμε ποιες ενέργειες θα γίνουνε από την κυβέρνηση για τη στελέχωση του πληρώματος του ασθενοφόρου.
Εκτός κι αν περιμένουν να πληρώσει το προσωπικό και πάλι κάποιος δωρητής....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot