Απάντηση της ομάδας ΤΟΒΕΑ του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τις ράμπες SEATRAC που είναι εγκατεστημένες στη Θεσπρωτία - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Απάντηση της ομάδας ΤΟΒΕΑ του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τις ράμπες SEATRAC που είναι εγκατεστημένες στη Θεσπρωτία

Απάντηση της ομάδας ΤΟΒΕΑ του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τις ράμπες SEATRAC που είναι εγκατεστημένες στη Θεσπρωτία
(Δεν πρόκειται για ράμπα SEATRAC, στην Αγία Παρασκευή,  όπως αναφέρει η ομάδα ΤΟΒΕΑ του Πανεπιστημίου Πατρών)
Σχετικά με το άρθρο "Ράμπες ΑμΕΑ για τα μάτια... - Γράφει η Αγλαϊα Παπαζώη*" που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα μηχανήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ηγουμενίτσας ΔΕΝ είναι SEATRAC. Θα μας επιτρέψετε να σας δώσουμε λεπτομέρειες…!

Είμαστε η ομάδα της ΤΟΒΕΑ, τεχνοβλαστός του Πανεπιστημίου Πατρών, μέσα από το οποίο αναπτύχθηκε το SEATRAC, αυτόνομη διάταξη ΑμεΑ στη θάλασσα, ελληνική πατέντα με ισχύ σε Ευρώπη και Αμερική! Η ομάδα μας τοποθετεί τα SEATRAC από το 2012! Φέτος είμαστε ήδη με πάνω από 60 ενεργές παραλίες, δείτε χάρτη. Στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν τοποθετηθεί SEATRAC στα εξής σημεία: Ηγουμενίτσα (Δρέπανο), Ηγουμενίτσα (Σύβοτα), Πρέβεζα (Αμμουδιά), Πρέβεζα (Καστροσυκιά). 
Η Περιφέρεια Ηπείρου χρηματοδοτεί για 4η συνεχόμενη χρονιά τις εγκαταστάσεις! Έχουμε άψογη συνεργασία για ακόμα μία χρονιά και τα άτομα που τα χρησιμοποιούν έχουν αναρτήσει δημοσιεύσεις στην ομάδα Facebook ΑμεΑ Δικαίωμα στη Θάλασσα με τις εμπειρίες τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ατόμων με αναπηρία και βγαίνουν από το σπίτι τους, επισκέπτονται τις παραλίες και κολυμπούν αυτόνομα!
Στο άρθρο αναφέρεται η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καταλαβαίνουμε την απογοήτευση και αγανάκτηση τους. Όμως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα μηχανήματα αυτά ΔΕΝ είναι SEATRAC. Έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα φέτος με τα νέα αυτά μηχανήματα και την κατάσταση τους:


Σας παρακαλούμε πολύ δημοσιεύστε μία διόρθωση για το άρθρο αυτό!

Με εκτίμηση,
Περσεφόνη Μπέρτζου
Marketing Manager












Σημείωση ιστολογίου: Δημοσιεύουμε την απάντηση της ομάδας ΤΟΒΕΑ ως απάντηση στο άρθρο της κας. Αγλαϊας Παπαζώη, Γραμματέως του συλλόγου ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, όπως οφείλουμε.
Δημοσιεύσαμε το άρθρο της κας. Παπαζώη, όπως δημοσιεύουμε και όλα τα άρθρα ή δελτία Τύπου των Συλλόγων της περιοχής. Ομολογούμε ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν το έχουμε ψάξει ακόμη δημοσιογραφικά. Σε επόμενο χρόνο δεσμευόμαστε για ένα αναλυτικό ρεπορτάζ, ώστε να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία! 
Ευχαριστούμε την ομάδα ΤΟΒΕΑ για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντησή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου