Ηγουμενίτσα: Ανέλαβαν επιτέλους υπηρεσία ναυαγοσώστες σε Δρέπανο - Μακρυγιάλι - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ηγουμενίτσα: Ανέλαβαν επιτέλους υπηρεσία ναυαγοσώστες σε Δρέπανο - Μακρυγιάλι

Ηγουμενίτσα: Ανέλαβαν επιτέλους υπηρεσία ναυαγοσώστες σε Δρέπανο - Μακρυγιάλι

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη καθυστέρηση η διαδικασία ανάδειξης ναυαγοσωστικής σχολής για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας του Δρεπάνου. Τους λόγους που καθυστέρησε η διαδικασία τους αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας (Διαβάστε ΕΔΩ).
Τη ναυαγοσωστική κάλυψη ανέλαβε μετά από διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, η ναυαγοσωστική σχολή Ηγουμενίτσας Safe coast του Χρήστου Αλέξανδρου, από το Δήμο Ηγουμενίτσας, ο οποίος από τις 7/7/2020 είναι κι επίσημα διαχειριστής της παραλίας του Δρεπάνου, μετά την έγκριση του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε με την ΟΛΗΓ Α.Ε.!

Στη διαδικασία που έγινε χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, λόγω του κατεπείγοντος κατέθεσαν προσφορές δύο σχολές.

Δεδομένου ότι κατέθεσε σημαντικά μικρότερη οικονομική προσφορά ανέλαβε από το Δήμο Ηγουμενίτσας τη ναυαγοσωστική κάλυψη στο Δρέπανο και στο Μακρυγιάλι.
Όπως αναφέρει η Σχολή θα καλύπτει από 11/7 έως 30/9 την παραλία με 5 ναυαγοσώστες κι έναν επόπτη συντονιστή, στους 5 πύργους που βρίσκονται στην παραλία, καθώς κι ένα ταχύπλοο, πλαισιωμένο με ναυαγοσώστη και χειριστή ταχυπλόου, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα! 
Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα καλοκαίρι χωρίς ατυχίες και ευχόμαστε στα παιδιά καλή δύναμη για την εξυπηρέτηση των λουομένων με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανάθεση της ναυαγοσωστικής κάλυψης, όπως αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Υ.Γ. 1 Τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, είναι της Τατιάνας Στοιτσεβα από τη σελίδα "Ηγουμενίτσα η δική μας πόλη"

Υ.Γ. 2 Για το θέμα της ναυαγοσωστικής κάλυψης των παραλιών θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σε επόμενο ρεπορτάζ, δεδομένου ότι αρκετοί συμπολίτες μας το έχουν ζητήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου