Γερμανός που συνελήφθη το 2011 στην Ηγουμενίτσα, έδωσε πληροφορίες για την υπόθεση Μαντλίν - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Γερμανός που συνελήφθη το 2011 στην Ηγουμενίτσα, έδωσε πληροφορίες για την υπόθεση Μαντλίν

Γερμανός που συνελήφθη το 2011 στην Ηγουμενίτσα, έδωσε πληροφορίες για την υπόθεση Μαντλίν

Το τελευταίο διάστημα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα στο "Βήμα της Κυριακής" του Β. Λαμπρόπουλου (διαβάστε εδώ) και (εδώ), αναφέρουν ότι Γερμανός, που συνελήφθη το 2011 στην Ηγουμενίτσα, έδωσε πληροφορίες στη Σκότλαντ Γιάρντ για την υπόθεση της εξαφάνισης της τρίχρονης Μαντλίν Μακ Καν, το 2007 στην Πορτογαλία, που αποδίδεται πλέον στο ποινικό Κρίστιαν Μπρούκνερ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Λαμπρόπουλου, ο Γερμανός, που ήξερε πληροφορίες για την εξαφάνιση της μικρής, είχε συλληφθεί το 2011 στην Ηγουμενίτσα, όταν προσπάθησε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τρεις παράνομους μετανάστες από την Αφρική.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος. Όμως δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και συνελήφθη το 2015 στη Θεσσαλονίκη, όταν είχε έλθει πάλι στην Ελλάδα για διακοπές. 
Οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά χρόνων και πέντε μηνών. 
Φυλακίστηκε στις 9 Απριλίου 2015 στα Χανιά και αποφυλακίσθηκε από τις φυλακές το καλοκαίρι του 2017.
Βρισκόταν τον Μάιο του 2007 στη Πορτογαλία κι ήταν σε γειτονικό σημείο από τον χώρο εξαφάνισης της Μαντλίν. 
Μάλιστα είχε και τότε επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία χωρίς οι αναφορές του να ληφθούν σοβαρά υπόψιν, όπως συνέβη και μ άλλες παρόμοιες πληροφορίες, που τώρα επανεκτιμήθηκαν.
Η τρίχρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 σε ηλικία τριών ετών στη μικρή πόλη Πράια ντα Λουζ στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας όταν ήταν σε διακοπές με τους γονείς της, τα δύο ετών δίδυμα αδέλφια της και μια ομάδα οικογενειακών φίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου