Κ.Υ. Παραμυθιάς: Τους μάτιασε ο Καρβέλης;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κ.Υ. Παραμυθιάς: Τους μάτιασε ο Καρβέλης;;;

Κ.Υ. Παραμυθιάς: Τους μάτιασε ο Καρβέλης;;;
(Από την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη καρβέλη στο Κ.Υ. Παραμυθιάς στις 5 Ιουνίου...)

Στις 5 Ιουνίου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Θεσπρωτία και σε όλες τις δομές υγείας του Νομού ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) Γιάννης Καρβέλης συνοδευόμενος από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.
Επιθεώρησε όλες τις δομές Υγείας του Νομού (Νοσοκομείο Φιλιατών, Κέντρα υγείας Ηγουμενίτσας, Μαργαριτίου, Παραμυθιάς).
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εντύπωση προκάλεσαν τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που έκανε ο κ. Καρβέλης για το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, για το οποίο μάλιστα ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο γενικών ιατρών, αλλά και την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Σουλίου, ώστε να πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες ανάπλασης του χώρου πέριξ του κέντρου υγείας.
Και δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στη Θεσπρωτία και μάλιστα στην Παραμυθιά και ειδικότερα σε προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς.
Βέβαια, η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι και τόσο γουρλίδικη, κάτι που γνωρίζουν όλοι...! 
Ας φροντίσει τουλάχιστον ο κ. Καρβέλης, ο οποίος κυκλοφορούσε μαζί με το Βουλευτή χωρίς μάσκα και γάντια, κι επειδή ήταν πριν λίγες ημέρες η επίσκεψή του και είχε επαφές με όλο το προσωπικό να κάνει ένα τεστάκι εκ νέου καλού κακού.
Ίσως έφυγε με δωράκι από εδώ. Υποθέτουμε ότι πριν την επίσκεψή του είχε κάνει ξανά τεστ ώστε να κυκλοφορεί χωρίς μέτρα προστασίας ή μετάδοσης .... Υποθέτουμε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου