Κανονικά το παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά, με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Κανονικά το παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά, με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας

Κανονικά το παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά, με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας

Ο Δήμος Σουλίου ενημερώνει τους εκθέτες της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα και οι κανόνες λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς (Κ.Υ.Α Δ1α/ΓΠ.οικ. 37992 ΦΕΚ Β 2401-17/6/2020).
Η Λαϊκή-Δημοτική Αγορά Παραμυθιάς παραμένει στην κανονική θέση λειτουργίας της, όπου και έχουν οριοθετηθεί και καθοριστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σουλίου, οι θέσεις των συμμετεχόντων με την απαιτούμενη απόσταση των τριών μέτρων μεταξύ των πάγκων των πωλητών, με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, οι συμμετέχοντες πωλητές, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, για την αυστηρή τήρηση των παρακάτω:
- των ορίων των θέσεών τους
- της ελάχιστης απόστασης των τριών μέτρων μεταξύ των πάγκων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα
- της τήρησης αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού μεταξύ εκθετών και καταναλωτών
- την υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών
(Σύμφωνα με την παρ.1, του άρθρου 2, της Κ.Υ.Α Δ1α/ΓΠ.οικ. 37992 ΦΕΚ Β 2401-17/6/2020).
Υπενθυμίζουμε ότι για την προφύλαξη των ίδιων των καταναλωτών πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός πάνω από τους πάγκους, όπως επίσης συνίσταται η χρήση μέσων ατομικής προστασίας ως μέσο προφύλαξης των ιδίων.
Για τη διασφάλιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ θα υπάρξει αυστηρή και συστηματική επιτήρηση των ανωτέρω μέτρων, από τα αρμόδια όργανα της πολιτικής προστασίας και ειδικότερα από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.
Οι παραγωγοί – έμποροι που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Λαϊκή Παραμυθιάς και διαμένουν εκτός Δήμου Σουλίου, να ενημερώσουν τις υπηρεσίες (ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) των τόπων διαμονής τους για τη συμμετοχή τους σε αυτή.
Τέλος, για το Σάββατο 27/6/2020 και κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων από τον Πεζόδρομο της Παραμυθιάς, πέραν από το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση στην αγορά.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛEΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου