Σε προέδρους εφετών προήχθησαν οι Θεσπρωτοί δικαστικοί Χριστίνα Αντωνίου και Ευάγγελος Μητσέλος - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Σε προέδρους εφετών προήχθησαν οι Θεσπρωτοί δικαστικοί Χριστίνα Αντωνίου και Ευάγγελος Μητσέλος

Σε Προέδρους Εφετών προήχθησαν οι Θεσπρωτοί δικαστικοί Χριστίνα Αντωνίου και Ευάγγελος Μητσέλος

Συνολικά 86 δικαστικοί λειτουργοί προάγονται σε προέδρους Εφετών σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου που συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ανάμεσα τους και οι Ευάγγελος Μητσέλος και η Χριστίνα Αντωνίου.
Η Χριστίνα Αντωνίου από τη Χρυσαυγή Παραμυθιάς θα παραμείνει στο Εφετείο Ιωαννίνων όπου και υπηρετεί, ενώ ο Ευάγγελος Μητσέλος από το Πολύδροσο Παραμυθιάς, υπηρετεί στο Εφετείο Κέρκυρας και θα μετατεθεί στην Αθήνα.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με ανακοίνωσή της, εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα των προέδρων Εφετών, με τη δέσμευση να παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας και να παρεμβαίνει στην κατεύθυνση της επίλυσης θεμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕνΔΕ:
«Ολοκληρώθηκε από το Α.Δ.Σ. η διαδικασία της ανακατανομής 86 θέσεων Εφετών/Προέδρων Εφετών. Εκφράζουμε αρχικά τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους που προήχθησαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Για τη συγκεκριμένη διάταξη της ανακατανομής διατυπώσαμε εξ αρχής τις έντονες επιφυλάξεις και τη διαφωνία μας για συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν με τις μακροχρόνιες δυσλειτουργίες που θα επέλθουν στην οργάνωση των Εφετείων και την μεγάλη αναστάτωση στην υπηρεσιακή ζωή πολλών συναδέλφων. Η Ένωση θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προκειμένου να διορθωθούν προβλήματα που εντοπίζουμε και θα είναι στο πλευρό Δικαστών και Εισαγγελέων για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας αναδιάρθρωσης στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot