Πέρασε το πενθήμερο Δήμαρχε...! Τι θα γίνει με τα κλαμπάκια του Δρεπάνου;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Πέρασε το πενθήμερο Δήμαρχε...! Τι θα γίνει με τα κλαμπάκια του Δρεπάνου;;

Πέρασε το πενθήμερο Δήμαρχε...! Τι θα γίνει με τα κλαμπάκια του Δρεπάνου;;

Εδώ και αρκετές ημέρες το φιλοθεάμον κοινό της τοπικής ΝΔ, (και δυστυχώς όχι μόνο), παρακολουθεί τη διένεξη των Διοικούντων της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ.κ. Δηλαβέρη και Πορφύρη με το Δήμο Ηγουμενίτσας με αφορμή την απόφαση του ΟΛΗΓ να βγάλει σε δημοπρασία τα δύο αναψυκτήρια (έτσι τα λένε για να δείξουν ότι πουλάνε κοκακόλες, αλλά πρόκειται για κλαμπάκια) σχετικά με το ποιος φορέας θα πρέπει προκηρύξει διαγωνισμό για την εκμίσθωση των καταστημάτων αυτών σε ιδιώτες...!

Σημείωση πρώτη: Το γεγονός και μόνο ότι τσακώνονται για το ποιος θα τα δημοπρατήσει κι όχι αν θα πρέπει να τα λειτουργήσει ο Δήμος ή άλλος δημόσιος φορέας, αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι που τσακώνονται για τη διαχείρισή τους, ομολογούν εμμέσως πλην σαφώς, ότι είναι ανίκανοι να τα διαχειριστούν οι ίδιοι, απλώς κάπου αλλού θέλουν να τα νοικιάσουν...! Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς, όσον αφορά την αριστεία τους...!

Σημείωση δεύτερη: Για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή και ολοκληρωμένη  ανάλυση ή σχολιασμό και οι πολίτες να σχηματίσουν ολοκληρωμένη εικόνα περί του τι πρόκειται, θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα οικονομικά οφέλη (;;;) που είχε ο Δήμος Ηγουμενίτσας από τα καταστήματα αυτά, κατά τη διάρκεια της 20ετίας που τα εκμίσθωνε.
Για να δούμε τελικά, ποιοι ωφελήθηκαν από αυτά τα νυχτερινά κέντρα...!

Σημείωση τρίτη: Ουσιαστικά, εδώ παίζεται ένα βαθύ πολιτικό - (εσω)κομματικό παιχνίδι, στο οποίο, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας είναι βαριά εκτεθειμένος, από τη στιγμή που συμφώνησε να παραχωρηθεί η Χερσαία Ζώνη του λιμένα στον ΟΛΗΓ, χωρίς καμία γραπτή δέσμευση (από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) για την άμεση επιστροφή της στο Δήμο και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τους δικούς του, που του φέρονται πιο εχθρικά από τους Συριζαίους...! 

Σημείωση τέταρτη και τελευταία: Το αν θα ακυρωθεί τελικώς ο διαγωνισμός του ΟΛΗΓ για την εκμίσθωση, εφόσον δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη και ΔΙΑΦΑΝΗΣ ενέργεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, ώστε να μπλοκάρει νομικά τη διαδικασία, πλην της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία απαιτούνταν η ανάκληση των διαγωνισμών εντός 5 ημερών, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) προφανώς και θα αποφασιστεί κατόπιν εσωκομματικών ενεργειών και κλειστών θυρών, όπως άλλωστε συνηθίζουν...!

Άντε και καλές κοκακόλες...!!!

Υ.Γ. 1 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας, ο διαγωνισμός του ΟΛΗΓ για την εκμίσθωση των καταστημάτων του Δρεπάνου, θα αναβληθεί, κατόπιν των έντονων αντιδράσεων, τόσο των τοπικών φορέων, όσο και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας! Ίσως αύριο να έχουμε νεότερα...! 

Υ.Γ. 2 Σχετικά με το ιστορικό των καταστημάτων του Δρεπάνου ετοιμάζουμε εκτενές ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου