Ημίμετρα από τον ΟΛΗΓ για την αντιμετώπιση της πανδημίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ημίμετρα από τον ΟΛΗΓ για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Ημίμετρα από τον ΟΛΗΓ για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Παρόλο που η κυβέρνηση έχει πάρει δύσκολες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοιού, φαίνεται ότι στην περίπτωση των λιμένων εξωτερικού και συγκεκριμένα της Ηγουμενίτσας, όπου έρχονται ακόμη πλοία από τη δοκιμαζόμενη Ιταλία, δεν έχουνε σκοπό να λάβουν κάποια μέτρα. Έτσι, λειτουργεί κανονικά...

Τα μόνα ημίμετρα που αποφάσισε ο Οργανισμός λιμένα, όπως δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, αναφέρουν ότι κλείνουνε τις καφετέριες που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη, (αχρείαστη επισήμανση δεδομένου ότι αυτά κλείσανε με απόφαση της κυβέρνησης), αλλά και τις δύο παιδικές χαρές στην παραλία της Ηγουμενίτσας.

Δεν ξέρουμε ποιος δουλεύει ποιον, το θέμα είναι ότι οι δημότες της Ηγουμενίτσας είναι ανήσυχοι με την κανονική λειτουργία του λιμένα εξωτερικού της πόλης. Κι αν δε γίνεται να κλείσουνε οι γραμμές, λόγω μεταφοράς εμπορευμάτων, φαίνεται ότι δεν σκοπεύουνε να περιορίσουνε ούτε την επιβατική κίνηση. Την ίδια στιγμή που η γειτονική Αλβανία έχει κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα! Φαίνεται ότι θα κλείσουνε τα πάντα, εκτός από τα λιμάνια και τις εκκλησίες! 


Η ανακοίνωση του ΟΛΗΓ

Σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι για δύο εβδομάδες: 

- Κλείνουν οι δύο παιδικές χαρές, που βρίσκονται στο πάρκο Ηρώων και στο Βόρειο τμήμα της χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ηγουμενίτσας. 

- Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων εντός του τερματικού σταθμού 1 του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο με παροχή προϊόντων σε πακέτο ή/και διανομή προϊόντων. 

- Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα επί της χερσαίας ζώνης, συμμορφούμενοι προς την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καλούνται να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους. Οι περιοχές αυτές αφορούν στην χερσαία ζώνη της πόλης της Ηγουμενίτσας, της Πλαταριάς και των Συβότων, καθώς και της ΤΚ Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών. 

- Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός του τερματικού σταθμού 1, οφείλουν επίσης να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους. 

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 14/3/2020 ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας από ώρα 12:00-16:00 θα πραγματοποιήσει απολύμανση εντός του Τερματικού Σταθμού 1, ο οποίος και θα παραμείνει κλειστός, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και των χώρων του Τελωνείου. Αύριο 15/03/2020 από ώρα 8:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση εντός του Τερματικού Σταθμού 2 και ο χώρος θα παραμείνει κλειστός κατά το διάστημα αυτό. 

Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου