Καχριμάνης: Η Περιφέρεια έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Καχριμάνης: Η Περιφέρεια έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας

Καχριμάνης: Η Περιφέρεια έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, ανάφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, έχει ανταποκριθεί σε απόλυτο βαθμό στα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από νοσοκομεία και κέντρα υγείας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο πλαίσιο ενίσχυσης του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού τους για την υποδοχή και αντιμετώπιση υπόπτων περιστατικών καθώς και για τη νοσηλεία τυχόν επιβεβαιωμένων περιστατικών. 
Σήμερα εγκρίθηκε και συμπληρωματική επιχορήγηση ύψους 33.000 ευρώ για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να ενισχυθεί ο εξοπλισμός του. Σύμφωνα με το αίτημα του Νοσοκομείου, πρόκειται να γίνει προμήθεια θαλάμου νηματικής ροής Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και υλικών πρόληψης λοιμώξεων. Η πίστωση βαραίνει τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας έτους 2020 και η έγκρισή της γίνεται με σημερινή δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου. 

Συνολικά η Περιφέρεια μέχρι σήμερα έχει διαθέσει το ποσό των 487.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά η προμήθεια τεσσάρων κοντέινερ, η διαμόρφωση χώρου υποδοχής στο Κ. Υ. Φιλιππιάδος, η προμήθεια υγειονομικού υλικού κ.α. 

Επίσης η Περιφέρεια έχει πραγματοποιήσει 23 αποστολές δειγμάτων υπόπτων περιστατικών για κορωνοϊό από νοσοκομεία σε Εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου