Δήλωση στήριξης στη ΝΔ από τον "κομμένο" Αντώνη Μπέζα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Δήλωση στήριξης στη ΝΔ από τον "κομμένο" Αντώνη Μπέζα


Παρά την πικρία του για το κόψιμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσπρωτία, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του κόμματος στο Νομό, το πρωί της Πέμπτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει τη στήριξή του στη ΝΔ, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά για τους λόγους που οδήγησαν στην απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο, κάτι βέβαια που δεν θα μείνει και πολύ για κρυφό!
Ο πρώην υπουργός κ. Αντώνης Μπέζας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για αυτοδύναμη Ελλάδα 
με ισχυρή ανάπτυξη 
«Οι συντοπίτες μου Θεσπρωτοί, αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μου εντός και εκτός Ηπείρου, που γνώρισα και με γνώρισαν στη διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής μου πορείας, θα έχουν διαπιστώσει ότι πάντα ως απλός αγωνιστής, τέθηκα στη διάθεση της παράταξης και συνεχίζω να είμαι, χωρίς να επιδιώκω θέσεις και αξιώματα. Αλλά και όταν αυτά μου ανατέθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, τα υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις. 
Τώρα, που σε λίγες μέρες έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, ΚΑΛΩ σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ώστε ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς αναστολές και μεμψιμοιρίες, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νικηφόρα τη μάχη. 
Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου