Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Σουλίου Κωνσταντίνου Παππά - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Σουλίου Κωνσταντίνου Παππά


Με την ολοκλήρωση των Δημοτικών εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνδημότες μας για την οριστική τους επιλογή και την ορθολογική τους κρίση. 
Επιλέξατε ως Δημοτική αρχή της επόμενης τετραετίας τη Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας και Δήμαρχο Σουλίου το Γιάννη Καραγιάννη. 
Η επιλογή σας μας τιμά ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Οφείλουμε όλοι μαζί να καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. 
Στο χρέος μας αυτό σας θέλουμε συμμέτοχους. Η συμβολή σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Οι επισημάνσεις σας, οι διαπιστώσεις σας και οι προτάσεις σας θα αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό μας στη διοίκηση του Δήμου μας. 
Όλοι μαζί οφείλουμε να επιδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό του τόπου μας. Από πλευράς μου σας δηλώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, πάντα διαθέσιμος σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος. Ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. 
Σας ευχαριστώ όλους θερμά. 

Κωνσταντίνος Παππάς 
Εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. 
του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot