Ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας Ντίνου Ρέβη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας Ντίνου Ρέβη


Αγαπητοί Συμπολίτες μου 
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και μοιραστήκαν μαζί μου την αγωνία αυτού του εκλογικού αγώνα. 
Σε όλη αυτή την πορεία προς την κάλπη, έκανα πολλές γνωριμίες και είδα στα ματιά των συμπολιτών μου τις ίδιες αγωνίες που εκφράζω κι εγώ για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. 
Οι ψήφοι που μου δώσατε μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου! Δυστυχώς για να μπορέσεις να προχωρήσεις παραπάνω εκτός από τους αγνούς συμπολίτες και φίλους πρέπει να τα έχεις καλά και στους ανάλογους μηχανισμούς, κομματικούς και μη …δεν φτάνουν μόνο οι γνωριμίες ή η απλή συμπάθεια! 
Είμαι υπερήφανος για τον τίμιο αγώνα που έκανα χωρίς να δώσω δικαιώματα σε κανένα και χωρίς να μπω σε κανένα καλούπι ..εκφράζοντας τα πιστεύω αρκετών συμπολιτών μου και έχοντας ένα όραμα για την πανέμορφη πόλη στην όποια ζούμε. Πολλά συγχαρητήρια στους εκλεγμένους Δημοτικούς Σύμβουλους και πάνω από όλους στο Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο για τον αγώνα του και του εύχομαι να υλοποιήσει τα έργα που τρέχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου