Φιλιάτες: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων ζητά ο Τσεβάς...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Φιλιάτες: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων ζητά ο Τσεβάς...!

Φιλιάτες: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων ζητά ο Τσεβάς...!
Με αίτησή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δήμαρχο Φιλιατών ο ..τέως αντιδήμαρχος Παρασκευάς Βλάχος, κατά κόσμον Τσεβάς ζητάει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων στο Φιλιάτι. 
Στην αίτηση του ο πρώην αντιδήμαρχος ζητάει να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων - λαθρομεταναστών, όπως αναφέρει το στέλεχος της δημοκαρατικής συμπαράταξης...! Βέβαια, απορία προκαλεί τόσο το γεγονός ότι την αίτηση υπογράφει μόνο ο κ. Βλάχος κι όχι άλλα στελέχη της πρώην παράταξής του ή της σημερινής αντιπολίτευσης, όσο και ο όρος "λαθρομετανάστες" που επέλεξε να χρησιμοποιήσει στην επιστολή του.
Δε γνωρίζουμε αν ο Δήμαρχος αποφασίσει να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, πάντως δεν προκύπτει από πουθενά, μέχρι στιγμής, ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, εγκατάστασης προσφύγων στο Φιλιάτι. Έτσι όπως κατάντησαν τους Φιλιάτες οι άρχοντες της περιοχής, ούτε οι πρόσφυγες δεν θα ήθελαν να μείνουν στην ακριτική επαρχία...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot