Μήνυμα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νεολαίας, Άλκη Λάμπρου, για τις πανελλαδικές εξετάσεις - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Μήνυμα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νεολαίας, Άλκη Λάμπρου, για τις πανελλαδικές εξετάσεις

"Η μόρφωση, ακαδημαϊκή και γενική, είναι πηγή και ρίζα της ανθρώπινης τελειότητας".
Με αυτά τα λόγια του Πλούταρχου,θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχές μου στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο της ζωής τους, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. 
Αυτά τα παιδιά μας, φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Εύχομαι να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον του Νομού μας και της χώρας μας.
Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα και μέρες σαν την σημερινή να πλημμυρίζουν από χαρά για τα παιδιά τούς.
Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης, είτε σε άλλες σχολές, τους καλώ να κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία, χωρίς άγχος, να μην απογοητεύονται και εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Κανένα ταξίδι ονείρου δεν σταματά από μια αναποδιά. Είναι σίγουρο ότι εάν μέσα από αυτές τις δοκιμασίες συνεχίσουν το ταξίδι τους θα φτάσουν κι αυτοί στην Ιθάκη τούς.
Εύχομαι να συνεχίσουν όλοι το ταξίδι τους επιτυχόντες και μη ώστε όλοι μαζί να κατακτήσουμε τα όνειρά μας.
Να θυμάστε ότι: Η ζωή ανήκει «σ' εσάς, παιδιά». Κατακτήστε την και κάντε το Νομό μας καλύτερο! 
Εσείς θα χτίσετε, το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας!

Θεματικος Αντιπεριφερειάρχης 
Αθλητισμού και Νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot