Φιλαρμονική Φιλιατών: 90 Χρόνια Ιστορίας - Απόψε η συναυλία με τη Φιλαρμονική Λεχαινών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Φιλαρμονική Φιλιατών: 90 Χρόνια Ιστορίας - Απόψε η συναυλία με τη Φιλαρμονική Λεχαινών

Ενενήντα χρόνια ιστορίας συμπληρώνει φέτος η «Δημοτική Φιλαρμονική Φιλιατών», μια Φιλαρμονική με κοινωνική και εκπαιδευτική υπόσταση που διαδραμάτισε και εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα μουσικά δρώμενα της πόλεως των Φιλιατών και της ευρύτερης περιοχής της Θεσπρωτίας.Είναι η αρχαιότερη Φιλαρμονική της Θεσπρωτίας η 4η αρχαιότερη της Ηπείρου και αποτελείται από 65 περίπου μουσικούς. Γιορτάζοντας φέτος τα 90 χρόνια της κάνει μια σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και οι συναυλίες με τη Φιλαρμονική Λεχαινών.
Οι δύο φιλαρμονικές θα παίξουν η καθεμία ξεχωριστά το δικό τους πρόγραμμα και στη συνέχεια θα ερμηνεύσουν και κάποια κομμάτια από κοινού.Για τη Φιλαρμονική των Λεχαινών αποτελεί τιμή και αναγνώριση η πρόσκληση αυτή, καθώς θα της δοθεί η ευκαιρία να αποτελέσει τον πολιτιστικό πρεσβευτή της πόλης και του Δήμου σε μια μακρινή και ηρωική περιοχή της χώρας μας.
Η φιλαρμονική Λεχαινών θα ταξιδέψει με 50 μουσικούς που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δικαιολογήσουν τη φήμη που τους συνοδεύει και με τη διεύθυνση του Ευρυσθένη Χατζηγιάννη θα αποδώσουν τα καλύτερα. Η Φιλαρμονική Λεχαινών ευχαριστεί για την πρόσκληση τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Παππά τον Αντιδήμαρχο κ. Μποροδήμο και τον Αρχιμουσικό κ. Δελλή. 
(Κείμενο όπως δημοσιεύτηκε από Skalistiri.news)
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί απόψε, ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στο υπαίθριο Θεατράκι Φιλιατών(όπισθεν ΕΛΤΑ), ώρα:21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου