Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για την εκλογική νίκη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για την εκλογική νίκη

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν με θέρμη το ψηφοδέλτιο μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους που έδωσαν με ηρεμία και αρχές τον καλύτερο τους εαυτό και όλα τα μέλη της παράταξης μας που καθημερινά είναι το φως στον πυρσό μας. 
Με έναν κοινό σκοπό, πιο ενωμένοι από ποτέ, με κοινά όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, νικήσαμε όλοι μαζί το λαϊκισμό, την ακροδεξιά και το ψέμα. 
Η Νέα Δημοκρατία με φάρο τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη με ασφάλεια, σταθερότητα και μεγάλη επιμονή θα βγάλει την Ελλάδα από τα βράχια που είχε προσαράξει 4,5 χρόνια για να πλεύσει ξανά στις θάλασσες του απέραντου γαλάζιου που μας αξίζει. 
Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και πολλά λόγια. 
Σύνθημα μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά για την πατρίδα μας 
Για έργα μας ψήφισε ο Ελληνικός Λαός, όχι για λόγια. 
Συγχαίρουμε τον επανεκλεγέντα Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλειο Γιόγιακα και του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία. 
Οι επιτυχίες του θα είναι επιτυχίες όλων μας. 
Πολλά συγχαρητήρια στους υποψήφιους Βουλευτές του ψηφοδελτίου της νίκης στο Νομό μας για τον έντιμο, επίπονο, αξιών και αρχών αγώνα τους για την παράταξη. 
Η οργάνωση μας πιο δυνατή από ποτέ, με σημαία της τις αρχές και αξίες που μας ενώνουν, φάρο μας για το δρόμο της ανάπτυξης του Νομού μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα υπηρετεί πάντα το κοινό καλό. 

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι, 
#ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
#ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ 


Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα ΝΔ 
και τη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας
Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Αλκιβιάδης Λάμπρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot