Η ΔΩΔΩΝΗ «ταξιδεύει» στην Ελλάδα με τα ακούσματα του Γιάννη Πάριου - 15 Ιουλίου στα Γιάννενα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Η ΔΩΔΩΝΗ «ταξιδεύει» στην Ελλάδα με τα ακούσματα του Γιάννη Πάριου - 15 Ιουλίου στα Γιάννενα

Με κύριο όχημα τη Γεύση του Καλού, η Γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ" αυτό το καλοκαίρι θα συνοδεύσει το γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη, Γιάννη Πάριο, σε μια σειρά από μοναδικές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας περήφανο χορηγό του μουσικού του ταξιδιού. 
Με σημείο εκκίνησης τα Ιωάννινα στις 15 Ιουλίου και με ενδιάμεσους σταθμούς τα Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ο Γιάννης Πάριος, παρέα με τη "ΔΩΔΩΝΗ" θα ταξιδέψουν το κοινό σε ένα μαγικό θέαμα, με γνωστές μελωδίες και θα μας υπενθυμίσουν για ακόμα μια φορά την υψηλή ποιότητα του ελληνικού τραγουδιού. 
Όπως η καλή ελληνική μουσική, έτσι και τα αγνά προϊόντα "ΔΩΔΩΝΗ" ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την αυθεντική τους καταγωγή. Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η "ΔΩΔΩΝΗ" εδώ και 56 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού, παράγοντας παραπάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα και διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 5.500 παραγωγούς. 
Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της "ΔΩΔΩΝΗ", δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποστηρίζουμε συναυλίες κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως αυτές του Γιάννη Πάριου. Είμαστε σίγουροι πως το κοινό θα απολαύσει αγαπημένα τραγούδια στο μοναδικό σκηνικό που συνθέτει το ελληνικό καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου