Ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Νικόλας Κάτσιος - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Νικόλας Κάτσιος


Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε η Παραμυθιά στην κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου. Η τελευταία ομιλία του Ν. Κάτσιου με την οποία έκλεισε ο μακρύς κύκλος των προεκλογικών του εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019 έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Τόπος Αξιών» και χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα, καθώς οι συνδημότες κατέκλυσαν το χώρο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας από τους συνδημότες του μια ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή, ενώ στη συνέχεια απευθύνοντας κάλεσμα ενότητας προς όλους πολίτες του δήμου ανέφερε ότι: «Αφουγκραζόμενος τις προτεραιότητες του τόπου και τις ανάγκες των πολιτών, είμαι έτοιμος από τον προσεχή Σεπτέμβριο να δώσω λύσεις χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς εξαιρέσεις για όλους τους συνδημότες μας για να πάμε ενωμένοι, όλοι μαζί το δήμο Σουλίου μπροστά».
Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Ν. Κάτσιος αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα της παράταξης «Τόπος Αξιών» το οποίο όπως υπογράμμισε αποτελεί μια δυναμική, ρεαλιστική και μετρήσιμη πρόταση για το δήμο Σουλίου με έργα και όχι με εκθέσεις ιδεών, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι: «Το πρόγραμμά μας δεν αποτελείται από γενικόλογους άξονες αλλά από συγκεκριμένες 100 δεσμεύσεις που θα θέσουμε σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου και σε φάση υλοποίησης από τον προσεχή Σεπτέμβριο ως η επόμενη δημοτική αρχή».
Συνεχίζοντας την ανάλυσή του για το Πρόγραμμα της παράταξής του, ο Ν. Κάτσιος κατέστησε σαφές, πως κάθε χρόνο οι πολίτες στο δήμο Σουλίου θα  αξιολογούν το βαθμό υλοποίησής του εκ μέρους της δημοτικής αρχής και με πολύ απλό τρόπο θα διαπιστώνουν πόσες από τις 100 δεσμεύσεις έγιναν πράξη και πόσες εντάχθηκαν σε φάση υλοποίησης.
«Πείτε μου, εάν το Πρόγραμμα της παράταξης «Τόπος Αξιών» που κρατάτε στα χέρια σας έχει σχέση με τα προγράμματα των υπολοίπων παρατάξεων», ρώτησε καταχειροκροτούμενος τους συνδημότες του ο υποψήφιος δήμαρχος.
Αμέσως μετά ο Ν. Κάτσιος έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια στο δήμο, με πρωταρχικό μέλημα τη συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου προς όφελος των πολιτών και μόνο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η παράταξη «Τόπος Αξιών» παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της και την αφήνουν αδιάφορη οι φήμες που κυκλοφορούν για προεκλογικές κινήσεις για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, καθώς και για πολιτικά παζάρια σχετικά με μετεκλογικές συμφωνίες στο δημαρχείο.
«Δεν συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους συναλλαγές και όσο εμείς θα έχουμε την ευθύνη της διοίκησης του δήμου δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την αυτοδιοίκηση σε… Μεγάλο Παζάρι!», υπογράμμισε με ξεκάθαρο τρόπο ο Ν. Κάτσιος.
Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος έστειλε σε όλους τους συνδημότες του το μήνυμα της συμμετοχής και τους κάλεσε να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες στις κάλπες για να ψηφίσουν.
«Δεν ψηφίζουμε από υποχρέωση το γνωστό μας, το φίλο μας ή το συγγενή μας, επειδή έτσι επιβάλλει η δύναμη της συνήθειας. Την Κυριακή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ψηφίζουμε για το μέλλον μας την παράταξη “Τόπος Αξιών”, ανέφερε καταχειροκροτούμενος στον επίλογο της ομιλίας του ο Ν. Κάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου