Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σουλίου με το Γιάννη Καραγιάννη ο Κώστας Παππάς - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σουλίου με το Γιάννη Καραγιάννη ο Κώστας Παππάς


Την προσχώρηση του Κωνσταντίνου Παππά στο Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Κωνσταντίνος Παππάς είναι πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου. 
Επαγγελματικά, σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενος του Τελωνείου Μαυροματίου και ως Παρατηρητής Διαιτησίας της Football League. Στο παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών (στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, στο Τελώνιο Ηγουμενίτσας και στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ηπείρου).
Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, ενώ στο το παρελθόν έχει εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αχέροντα
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Παππά στην ομάδα μας. Ο Κωνσταντίνος με πολυετή εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση και στον Αθλητισμό, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα Οικονομικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, όσο και σε θέματα Αθλητισμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου