Ανταπάντηση παράταξης Ριζόπουλου στον Πρόεδρο της Ε’ ΚΟΗ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ανταπάντηση παράταξης Ριζόπουλου στον Πρόεδρο της Ε’ ΚΟΗ


Ανταπαντώντας στο από 27 Μαρτίου 2019 δημοσίευμα του Προέδρου της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, κ. Νίκου Παπαγρηγορίου, στο epiruspost.gr, με τίτλο "Δεν ασχολούμαστε με εκλογές"...
Κύριε Πρόεδρε της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και θεματικέ Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ν. Παπαγρηγορίου, εκτίθεστε!!!
Ανταπαντώντας στην, εσκεμμένη από πλευράς σας, παραπληροφόρηση των μελών των Κυνηγετικών Συλλόγων και την παραποίηση της αλήθειας των όσων συνέβησαν, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
1) Κατ’ αρχήν, κανείς από τους παριστάμενους στον ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι επρόκειτο για προεκλογική «φιέστα», και μάλιστα, ερήμην των μελών του Συλλόγου!!! Άλλωστε, σας διαψεύδει το κανάλι Epirus TV, που μαγνητοσκόπησε όλη την εκδήλωση. Ανατρέξτε λιγάκι σε ολόκληρο το video για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας…
2) Επίσης, το Σάββατο, 23 Μαρτίου, στον ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών, άπαντες οι παριστάμενοι αντελήφθησαν την απαράδεκτη, απαξιωτική και «φασιστική» (επαναλαμβάνουμε) συμπεριφορά, τόσο τη δική σας, ως Προέδρου της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, όσο και του οικοδεσπότη της βραδιάς, κ. Π. Κατσάρη, Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών και Αντιδημάρχου και όντος Αστυνομικού, αφήνοντας να περιμένουν στην είσοδο, επί είκοσι ολόκληρα λεπτά, υποψηφίους του συνδυασμού μας, «Ορίζοντες Ηπείρου», αν και είχε γίνει κράτηση τραπεζιού!
3) Σαφώς και ήταν άκρως επιτυχημένες και οι δύο εκδηλώσεις των Κυνηγετικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, τις οποίες, εξάλλου, τιμήσαμε με την παρουσία μας, τόσο εμείς όσο και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και εν δυνάμει Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος, σημειωτέον, κατά το ήμισυ είναι Φιλιαταίος (Μαλούνι). Και ήταν επιτυχημένες για το λόγο ακριβώς ότι συμμετέχει το σύνολο των κυνηγών, που ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους, γι’ αυτό και δεν μπορείτε να κάνετε διαχωρισμούς, αν και τους επιχειρείτε, μάταια, ωστόσο!
4) Η κυνηγετική οικογένεια και το κυνηγετικό κίνημα γενικότερα, πράγματι, δεν έχει ανάγκη από προστάτες!!! Σεις, όμως, προσωπικά, έχετε αναδείξει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη σε προστάτη και σωτήρα σας, όταν δεν χάνετε ευκαιρία να του πλέκετε το εγκώμιο, προεκλογικά, ευχαριστώντας τον σε κάθε εκδήλωση που οργανώνετε. Ενδεχόμενα, να ξεπληρώνετε «γραμμάτια»… 
5) Όσον αφορά τις υποτιθέμενες «απειλές», όπως αναφέρετε, σας γνωρίζουμε πως, σαν συνδυασμός, είμαστε ενωτικοί και φερόμαστε με ήθος, αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό!!! Ουδέποτε και σε καμιά περίπτωση δεν απειλήσαμε κανέναν!!! Αντίθετα, από την πρώτη στιγμή, δεχόμαστε συστηματικά απειλητικά τηλεφωνήματα και εκβιασμούς προς όλους, όλο το χρόνο, ακόμη και στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας, μέχρι και σε όσους τολμούν να δηλώσουν ότι τους αρέσει η σελίδα μας στο διαδίκτυο (κάνουν like)!!! Όχι και να μιλάτε εσείς για «σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»!!!
6) Τέλος, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το πώς λειτουργούν οι κυνηγετικές οργανώσεις (μη ξεχνάτε, άλλωστε, πως υποψήφιοί μας είναι μέλη των Συλλόγων σας), οφείλετε να σέβεστε και τα μέλη σας και τις εισφορές τους, με τις οποίες χρηματοδοτούνται τα έξοδα των γραφείων και το διοικητικό προσωπικό. Γιατί εισφορές καταβάλλουν όλα τα μέλη και όχι μόνον όσοι ψηφίζουν Καχριμάνη… Η δε υλοποίηση των σκοπών σας (καταφύγια, αγροτική οδοποιία κλπ), είτε υλοποιείται από το Κράτος είτε από την Περιφέρεια, γίνεται με δημόσιους πόρους και όχι με ιδίους πόρους της Περιφέρειας ή με χρήματα από την τσέπη του Καχριμάνη!!!
Θα σας συνιστούσαμε στο εξής να δείχνετε τον απαιτούμενο ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ!!! Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα σταματήσουμε να καταγγέλλουμε στους Ηπειρώτες τις απαράδεκτες πρακτικές σας!!!
Σημείωση: η καταγγελία μας δεν αφορά, επ’ ουδενί, τα μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων, γιατί όλο το παρασκήνιο τελούσε εν αγνοία τους!!!

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Θεσπρωτίας  του συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου