Κατεβαίνει με το Λώλο ο Γάκης…! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Κατεβαίνει με το Λώλο ο Γάκης…!


Με το συνδυασμό του Γιάννη Λώλου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ηγουμενίτσας, επιστρέφει στα κοινά ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης Θεσπρωτίας Γιώργος Τσώνης.
Ο Γάκης, όπως είναι γνωστός σε όλους, γυμναστής στο επάγγελμα, έχει διατελέσει Αντινομάρχης με το Βασίλη Γιόγιακα και μετά από μερικά χρόνια απουσίας επανέρχεται διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών του.
Σήμερα είναι Διευθυντής του Α’ Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας. Έχει διατελέσει επίσης γυμνασιάρχης των Γυμνασίων Πλαταριάς – Πέρδικας και Εσπερινού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.
Με μακρά συμμετοχή επίσης στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, ως προπονητής ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.
Ο ίδιος σε μήνυμα προς τους συμπολίτες του, αναφέρει: «Με γνώση του χώρου της Τοπικής αυτοδιοίκησης, με εμπειρία και με αίσθημα ευθύνης ζητώ την ψήφο σας για έναν ισχυρό Δήμο Ηγουμενίτσας με το συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής του Δημάρχου και φίλου μου, Γιάννη Λώλου».

Κατά την παρουσίασή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λώλος, ανέφερε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι, ισχυροί και ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες.
Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας,  «Δύναμη Προοπτικής», τον κ. Γιώργο (Γάκη) Τσώνη, Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και πρώην Αντινομάρχη Θεσπρωτίας. Δυναμικός με γνώση του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμπειρία αλλά και το απαραίτητο όραμα που πρεσβεύει ο συνδυασμός μας για ένα ισχυρό Δήμο Ηγουμενίτσας. Καλή Επιτυχία Γάκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου