Απάντηση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, Γιώργου Κωλέττα σχετικά με την καταγγελία της παράταξης Ριζόπουλου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Απάντηση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, Γιώργου Κωλέττα σχετικά με την καταγγελία της παράταξης Ριζόπουλου


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε ένα μεγαλειώδη ετήσιο χορό που η επιτυχία του δεν είχε προηγούμενο. Παρόλα αυτά καταγγέλλουν τον σύλλογο και εμένα προσωπικά ότι στήθηκε προεκλογική φιέστα προς όφελος του περιφερειάρχη Ηπείρου. Σε καμία περίπτωση δεν συνέβη κάτι τέτοιο ούτε από το Δ.Σ, ούτε από εμένα προσωπικά, όπως αναφέρουν στην εν λόγω καταγγελία τους οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου».

Ποτέ δεν συμμετείχα άλλωστε σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και ούτε είχα ποτέ μου καμιά κομματική ταυτότητα. Λειτούργησα και λειτουργώ σε όλη μου τη ζωή δημοκρατικά κι έτσι διοίκησα και διοικώ και τον Κ.Σ.Η.

Παρότι προσβλήθηκα με χυδαίες εκφράσεις και απειλές δεν βγήκα πρώτος να καταγγείλω κανέναν, επειδή το ήθος μου δεν το επιτρέπει. Δεν θα συνεχίσω σε αυτό το γαϊτανάκι εντυπώσεων μιας προεκλογικής ατζέντας που αποδέκτη έχει στο τέλος την κυνηγετική οικογένεια.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ.Η
Κωλέττας Γεώργιος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot