Υποψήφια με τον Καχριμάνη η Σταυρούλα Μπραίμη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφια με τον Καχριμάνη η Σταυρούλα ΜπραίμηΜε ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Σουλίου, Σταυρούλα Μπραίμη, έκανε γνωστή την απόφασή της να εγκαταλείψει την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση μετά από 9 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Σουλίου και να διεκδικήσει μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη. 

Αν και οι φήμες για την εν λόγω μεταγραφή υπήρχαν από καιρό, ερχότανε σε αντίθεση με άλλες φήμες που την έφεραν να κατεβαίνει ως υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία, το οποίο σύμφωνα με τις επιθυμίες των παραγόντων του χώρου προσδοκούν να κερδίσουνε τη δεύτερη έδρα στο νομό στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν και –σύμφωνα πάντα με τους ίδιους- στήνουν δυνατό ψηφοδέλτιο….! 
Τελικά η απερχόμενη Δήμαρχος Σουλίου –η οποία υπήρξε δυναμική η αλήθεια είναι στη διαδρομή της από το Δήμο Σουλίου, αφού αντιλήφθηκε ότι πλέον οι συσχετισμοί δεν είναι υπέρ της ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις για τρίτη συνεχή φορά το χρίσμα του Δημάρχου, τόσο εξαιτίας των έντονων δυσαρεσκειών που έχει προκαλέσει σε πολλούς πρώην συνεργάτες της, όσο και στο πλήθος των επίσης δυναμικών υποψηφιοτήτων στο Δήμο Σουλίου, επέλεξε να συμμαχήσει με το νυν Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και να κατέλθει υποψήφια ως περιφερειακή σύμβουλος…! 

Η ίδια με γραπτή της δήλωση έκανε γνωστή την απόφασή της όπως και τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτή. Λόγοι που σχετίζονται με τις κοινές αγωνίες για την ανάπτυξη του τόπου, την άριστη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί το θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη». Η Δήμαρχος Σουλίου αποχωρεί από την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση μετά από εννέα χρόνια. 

Η ίδια στην δήλωσή της αναφέρει: 
«Επί εννέα χρόνια υπηρέτησα τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης με απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων. Με σθένος, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ,ώστε να εξασφαλίσω το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες μου. Πιστεύω ότι η σκληρή δουλειά μέσα από τα έδρανα του Δήμου Σουλίου απέδωσε και εξασφάλισε στέρεες βάσεις προόδου και Ανάπτυξης. Έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο, προσπαθώ με κάθε τρόπο να φανώ χρήσιμη κι αυτό θεωρώ, πλέον, ότι μπορώ να το πετύχω μέσα από την περιφερειακή διοίκηση. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ στην αυτοδιοίκηση γενικότερα, επιτάσσει ανθρώπους με εμπειρία, που να μπορούν να διαχειριστούν τα σύνθετα προβλήματα των κοινωνιών. Ανθρώπους που, παρά τις αρρυθμίες που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη διοίκηση και τη λειτουργία των ΟΤΑ, να μπορούν να τις ξεπεράσουν και να εφαρμόσουν πολιτικές με σύγχρονες αναπτυξιακές δυνατότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη με τον οποίο αν και από διαφορετικές θεσμικές θέσεις (και πολιτικούς χώρους), εργαστήκαμε έχοντας κοινό σκοπό: να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας. 
Με την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας, καταφέραμε πολλά και είμαι σίγουρη ότι και από τα ίδια έδρανα θα επιτύχουμε ακόμη περισσότερα …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot