Ο πολιτιστικός σύλλογος «Ρένα Κωτσιου» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι άλλες να απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα» - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Ρένα Κωτσιου» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι άλλες να απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα»

15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου.


Πίσω από κάθε παιδί που παλεύει με τον καρκίνο, υπάρχει μια οικογένεια που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και σε αυτή τη δοκιμασία απαιτείται από όλη την κοινωνία, από όλους εμάς, αμέριστη υποστήριξη. Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας “Ρένα Κώτσιου” προάγει έργα αγάπης, ανθρωπιάς, πολιτισμού και κοινωνικής στράτευσης μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά και την αλληλεγγύη. Ας σταθούμε δίπλα τους και να δώσουμε όλοι το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου “Οι άλλες ν’ απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα” της Χαρούλας Βερίγου – Μπάντιου. Ένα βιβλίο όπως δηλώνει η συγγραφές με διηγήματα τα οποία αποτελούν την συναισθηματική και λεκτική έκφραση της ψυχής γυναικών κυρίως της Θεσπρωτίας.

Ελάτε με αφορμή αυτό το βιβλίο, το γεμάτο από την Ήπειρο μιας άλλης εποχής, να χτίσουμε μια καινούργια γέφυρα, να θυμηθούμε τη γλώσσα και την ιστορία μας. Ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά με καρκίνο.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου