Εγκρίσεις αντιπλημμυρικών και οδικών έργων από την Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Εγκρίσεις αντιπλημμυρικών και οδικών έργων από την Περιφέρεια Ηπείρου στη Θεσπρωτία


Με αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε την Πέμπτη 7/2 ενέκρινε την την υλοποίηση για τα κάτωθι έργα στη Θεσπρωτία.

Ανάδειξη αναδόχων
Συγκεκριμένα ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασιών και ανέδειξε ως ανάδοχο του έργου: «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Πέρδικας και σύνδεσή της με αρχαιολογικό χώρο Δυμόκαστρου», προϋπολογισμού € 470.000 την εταιρεία ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.

Καθαρισμοί ποταμών
Με άλλες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας για τον καθαρισμό ποταμών και της απομάκρυνσης ξηρών πλατάνων που έχουν προσβληθεί από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους. 
Συγκεκριμένα:
- Εγκρίθηκαν πιστώσεις για εργασίες καθαρισμού στους ποταμούς: Καλαμά (στη γέφυρα Κορύτιανης στην περιοχή Σπόκια), Αχέροντα στην περιοχή Αχέροντα –Γλυκής, ως επίσης στην περιοχή Μενίνα – Κορύτιανη – Άγιος Γεώργιος επί της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το ύψος των πιστώσεων στην απόφαση!

Επισκευή αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Βρυσέλλας - Φιλιατών
Τέλος η Ο.Ε. ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης 11.780 € για την προμήθεια υδραυλικών εξαρτημάτων για την επισκευή και αντιπλημμυρική προστασία αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Βρυσέλλας Φιλιατών». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου