Κλειστός για τα οχήματα ο παραλιακός δρόμος της Ηγουμενίτσας την Τσικνοπέμπτη Από τις 2 μέχρι τις 10 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Κλειστός για τα οχήματα ο παραλιακός δρόμος της Ηγουμενίτσας την Τσικνοπέμπτη Από τις 2 μέχρι τις 10Με απόφαση του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Αντώνη Μάζη, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Ηγουμενίτσας, σήμερα Τσικνοπέμπτη 28/2 η παραλιακή οδός Εθνικής Αντίστασης θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, από τη Eurobank μέχρι το Dali.
Στο δελτίο τύπου που απέστειλε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας χθες Τετάρτη στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με την απόφαση, δεν αναφέρεται ο λόγος της απόφασης αυτής, ούτε πάλι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας είδαμε να πραγματοποιείται κάποια εκδήλωση, όπως παρέλαση ή κάποιο άλλο δρώμενο.
Μάλλον ο Δήμαρχος ευρισκόμενος σε προεκλογική περίοδο κάνει το χατίρι στις καφετέριες να βγάλουνε ψησταριές στη μέση του δρόμου. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι για ακόμη μια φορά να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή ασφυξία σε ολόκληρη την πόλη…!

Καρναβάλι, όνομα και πράγμα…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot