Ο Δημήτρης Σκεύης υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ο Δημήτρης Σκεύης υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών


Μετά από πολύμηνη διαβούλευση μεταξύ των μελών της παράταξης του πρώην Δημάρχου Φιλιατών και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μηνά Παππά κι αφού κανείς από τους μέχρι τώρα δημοτικούς συμβούλους της παράταξης δεν επιθυμούσε να τεθεί επικεφαλής ή κάποιες από τις αυτό-προτάσεις δεν βρήκαν στήριξη, ανακοινώθηκε χθες ότι επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο Δημήτρης Σκεύης ως υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών.
Ο Δημήτρης Σκεύης είναι πρώην στενός συνεργάτης του Μηνά Παππά κι αφού έχει τη στήριξη της παράταξής του, μπαίνει στην εκλογική μάχη, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ευελπιστώντας και στη στήριξη μερίδας της αντίπαλης παράταξης μιας και ο νυν Δήμαρχος Φιλιατών και αντίπαλός του Σπύρος Παππάς έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια σε αρκετά μέλη της παράταξής του.
Οι ζυμώσεις λοιπόν, ξεκίνησαν και στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και με την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ίσως αρχίσουμε να αποκτούμε μια πρώτη εικόνα για τις ερχόμενες εκλογές στον πολύπαθο Δήμο Φιλιατών.

Η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Φιλιατών Δημήτρη Σκεύη
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Έχοντας γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας και με στόχο μια νέα, σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση, αναλαμβάνω σήμερα τη μεγάλη ευθύνη και καταθέτω την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φιλιατών.
Γνωρίζω πως το «παιχνίδι» είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός, για αυτό ζητώ τη στήριξη σας, για μια αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη, που θα ανταποκρίνεται άμεσα στη βούληση, τις ανάγκες, τους οραματισμούς και τις επιδιώξεις της τοπικής κοινωνίας. 
Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση στον καθένα από εσάς, να με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, υπερβαίνοντας τις όποιες κομματικές γραμμές, ώστε μαζί, να καταθέσουμε μια πειστική, εναλλακτική πρόταση που θα οδηγήσει το Δήμο Φιλιατών εκεί που του αξίζει.

Σκεύης Στ. Δημήτρης
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου