Δύσκολη νύχτα απόψε στο Δημαρχείο... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Δύσκολη νύχτα απόψε στο Δημαρχείο...

Δύσκολη νύχτα απόψε στο Δημαρχείο...

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η αποψινή βραδιά στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Τόσο για το Δήμαρχο, όσο και για αρκετούς δημοτικούς συμβούλους...

Αύριο το πρωί, αναμένεται να λάβει απάντηση σχετικά με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που φέρονται να έχουν χρέη προς τη ΔΕΥΑΗ και σύμφωνα με σχετικό νόμο, προβλέπεται να χάσουν τη θέση τους.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες συζητείται έντονα στην τοπική κοινωνία το θέμα, ωστόσο, ουδείς από τους αρμόδιους αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν τοποθετήθηκαν επί της ουσίας του θέματος με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Αύριο, 10 Μαΐου 2024 είναι η καταληκτική ημερομηνία για να απαντήσει η αρμόδια αρχή, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας. Και εφόσον δεν υπήρξε -απ' όσο μαθαίνουμε ανάκληση της λίστας από το Δήμο Ηγουμενίτσας- σχετικά με τους οφειλέτες συμβούλους, τότε το αναμενόμενο είναι  να εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις έκπτωσης της θέσης τους για 14 (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, μεταξύ αυτών και 3 αντιδημάρχων.

Οπότε, λογικό είναι ο Δήμαρχος να ετοιμάζει ολονυχτίς τον ανασχηματισμό της αυριανής ημέρας. Εκτός κι αν υπάρξει απόφαση - έκπληξη η οποία θα προκαλέσει πολιτικούς τριγμούς σε ολόκληρη τη χώρα, δεδομένου ότι σε πολλούς δήμους της χώρας, αιρετοί έχουν εκπέσει του αξιώματός τους για τον ίδιο λόγο, χωρίς καμία εξαίρεση...

Δύσκολη νύχτα απόψε λοιπόν για το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, ο οποίος αντί να οδηγεί τις πολιτικές εξελίξεις, μέχρι στιγμής σέρνεται πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες.

Θα τολμήσει τουλάχιστον, όποια κι αν είναι η αυριανή απόφαση, να κάνει μια καινούρια αρχή για το Δήμο Ηγουμενίτσας; Γιατί το ξεκίνημά του ήταν απογοητευτικό.

Ίσως να είναι η τελευταία του ευκαιρία...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου