Η πρώτη "φωτογραφική" πρόσληψη του κ. Νταή;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Η πρώτη "φωτογραφική" πρόσληψη του κ. Νταή;;;

Η πρώτη "φωτογραφική" πρόσληψη του κ. Νταή;;;

Χθες, 11/1/2024 δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας προκήρυξη για την πρόσληψη ενός (1) συνεργάτη του νέου Δημάρχου, Παναγιώτη Νταή.

Στην προκήρυξη, αναφέρεται ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επίσης θα πρέπει να έχει "εμπειρία αιρετού οργάνου σε Ο.Τ.Α., συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διοίκησης Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και επαγγελματική εμπειρία σε Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών".

Δηλαδή ο κ. Νταής ψάχνει κάποιον που έχει τελειώσει το Λύκειο αλλά να έχει διατελέσει στο παρελθόν αιρετός, δηλαδή δημοτικός σύμβουλος...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή...!

Φαίνεται πως ο κ. Νταής άρχισε να "τακτοποιεί" τους υποψήφιους συμβούλους του που δεν εκλέχθηκαν...!

Βέβαια, βάσει νόμου, ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα σε όσους υποβάλλουν δικαιολογητικά, χωρίς περαιτέρω κριτήρια, έκανε όμως σαφές ότι έχει επιλέξει τον πρώτο του συνεργάτη...!

Δικαίωμά του, αλλά όλοι κρίνονται...!

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη, αλλά δεν έχει νόημα να τρέξετε...!

Υ.Γ. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο συνεργάτη του κ. Νταή, (δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του για ευνόητους λόγους) ο οποίος μπορεί να μην έχει πτυχία, έχει όμως σημαντική εμπειρία στα τοπικά πράγματα και στην αυτοδιοίκηση και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι έχει ήθος...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου