Ουδέν για τον ΟΛΗΓ, στη… Διαύγεια για το Γενικό Γραμματέα... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ουδέν για τον ΟΛΗΓ, στη… Διαύγεια για το Γενικό Γραμματέα...

Ουδέν για τον ΟΛΗΓ, στη… Διαύγεια για το Γενικό Γραμματέα...

Η καθημερινότητα στην Ηγουμενίτσα έχει διαταραχθεί βάναυσα, οι αποφάσεις του ΟΛΗΓ έχουν φέρει τα πάνω κάτω καθώς στερούν εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης, κάγκελα ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία, για τον Δήμο όμως είναι σαν μην συμβαίνει τίποτα..

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νταής δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει για όσα διαδραματίζονται κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ ακόμη και όταν προκλήθηκε τόσο από τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την Ηγουμενίτσα» Αντώνη Μπέζα απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Υποστήριξε ότι… προσεχώς θα γίνει συζήτηση για όσα προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΗΓ και αφορούν στο Δήμο ενώ υποστήριξε ότι εξετάζεται η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας χωρίς όμως κάτι τέτοιο να αναμένεται άμεσα αφού είναι πολλά ζητήματα σε εκκρεμότητα.

Ο Δήμαρχος απέφυγε επίσης να απαντήσει αν αποπέμφθηκε από την θέση του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μετά τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει και τις δημόσιες ανακοινώσεις που είχε κάνει για τη συνεργασία με τον ΟΛΗΓ.

Μάλιστα παρέπεμψε… στη Διαύγεια θυμίζοντας ότι είναι έργο ΠΑΣΟΚ!!!

Από τις τοποθετήσεις του Δημάρχου και από την προσπάθεια να δικαιολογήσει ακόμη και την ενέργεια του Επιμελητηρίου να ανακοινώσει δια φυλλαδίου τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη φάνηκε ότι δεν θέλει να ανοίξει κανένα μέτωπο.. Και το επιλέγει αυτό την ώρα που τα απώτερα σχέδια του ΟΛΗΓ είναι άγνωστα ακόμη και στον ίδιο.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου