Αντ. Μπέζας: "Να ολοκληρωθούν ως το τέλος του καλοκαιριού και τα τρία εμβληματικά έργα του Δήμου Ηγουμενίτσας" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Αντ. Μπέζας: "Να ολοκληρωθούν ως το τέλος του καλοκαιριού και τα τρία εμβληματικά έργα του Δήμου Ηγουμενίτσας"

Αντ. Μπέζας: "Να ολοκληρωθούν ως το τέλος του καλοκαιριού και τα τρία εμβληματικά έργα του Δήμου Ηγουμενίτσας"

Να ολοκληρωθούν έως το τέλος του φετινού καλοκαιριού τα έργα της επανάχρησης του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ), του υπαίθριου θεάτρου στο Τσιπουρίκι και της επέκτασης του πεζόδρομου – ποδηλατόδρομου προς Δρέπανο, ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Ηγουμενίτσα» Αντώνης Μπέζας, στην 1η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μπέζας, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Τα έργα πρέπει να τελειώνουν και οι συμβάσεις πρέπει να ολοκληρώνονται. Δεν θέλουμε να ακούσουμε πάλι τις δικαιολογίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Αν υπάρχουν προβλήματα στην υλοποίησή τους που δεν προβλέφθηκαν ή δεν λύθηκαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, δουλειά δική σας τώρα είναι να τα αντιμετωπίσετε. Αυτή είναι πλέον η δική σας αποστολή. Και αυτή την αποστολή πρέπει να τη φέρετε σε πέρας καλύτερα από τους προηγούμενους.

Τα έργα πρέπει να τελειώνουν γιατί διαφορετικά προκύπτουν μια σειρά από ζητήματα. Δείτε τι έγινε με το υπαίθριο θέατρο (ανακοίνωσα ως υφυπουργός Οικονομικών την ένταξή του στο ΠΔΕ στις 2 Δεκεμβρίου 2008) που έχει βανδαλιστεί τέσσερεις φορές. Η δημόσια περιουσία δεν μπορεί να αφήνεται να καταστρέφεται. Δείτε τι έγινε με την επέκταση του πεζόδρομου- ποδηλατόδρομου του Δρεπάνου που, λόγω και του λανθασμένου σχεδιασμού του, είχαμε πτώση ποδηλάτη. Δείτε τι έγινε με την περίφημη σύμβαση 717 του έργου της τηλεδιοίκησης του σιδηροδρόμου που αν είχε ολοκληρωθεί θα μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία των Τεμπών.

Και τα τρία αυτά εμβληματικά έργα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ταυτότητας στο Δήμο μας και στη βελτίωση της εικόνας του. Να τελειώσουμε φέτος με αυτές τις εκκρεμότητες που σέρνονται από το παρελθόν. Ασχοληθείτε συστηματικά. Ασχοληθείτε κάθε μέρα. Αν δεν το πετύχετε, θα έχετε αποτύχει στο πρώτο σας μεγάλο τεστ αποτελεσματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου