Ευχαριστίες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστίες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας

Ευχαριστίες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας 

Φθάνοντας στο τέλος της αντιπυρικής περιόδου 2023 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Υπηρεσίες που συνέδραμαν στο έργο μας, διαθέτοντας έμψυχο δυναμικό και οχήματα για ενίσχυση των περιπολιών σε δασικές περιοχές τις ημέρες που η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιάς ήταν μεγάλη. 

Η Π.Ε. Θεσπρωτίας, η Διεύθυνση Δασών Ν. Θεσπρωτίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Θεσπρωτίας και το 626 Τάγμα Πεζικού αποδείχθηκαν αξιόπιστοι συνεργάτες μας τις δύσκολες στιγμές. 
Ευχαριστούμε τους Δήμους Ηγουμενίτσας, Φιλιατών και Σουλίου για την υποστήριξη σε θέματα διοικητικής μέριμνας. 

Κυρίως όμως ευχαριστούμε τις τοπικές κοινωνίες, για την επαγρύπνηση, το ενδιαφέρον και την υπευθυνότητά τους. Ήταν εκείνοι που μας ειδοποιούσαν τηλεφωνικά για την υποψία καπνού, για τις παράνομες καύσεις ξηρών χόρτων και για οτιδήποτε τους κινούσε την υποψία πυρκαγιάς. Χάρη στην άμεση ειδοποίηση κατορθώσαμε και αντιμετωπίσαμε εν τη γενέσει τα συμβάντα στο Νομό μας, χωρίς να λάβουν μεγάλη έκταση. 

Το καλοκαίρι και οι αρχές του φθινοπώρου πέρασαν και μαζί τους οι καιρικές συνθήκες που ευνοούν την εκδήλωση των δασικών πυρκαγιών, οι προκλήσεις όμως που δημιουργούνται από την κλιματική κρίση παραμένουν και ενόψει χειμώνα. 

Για την αντιμετώπιση κινδύνων από έντονη βροχόπτωση και παγετό παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (https://civilprotection.gov.gr/) και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας (https://www.fireservice.gr/el/home).

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Τηλ.: 2665029780 
Email: dpy.thesprotias@psnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου