Ηγουμενίτσα: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Παναγιώτη Νταή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ηγουμενίτσα: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Παναγιώτη Νταή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Παναγιώτη Νταή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Angelika Palace στην Ηγουμενίτσα, παρουσιάστηκαν το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης». 


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, ανέλυσε το πρόγραμμα του Συνδυασμού, το οποίο διαρθρώνεται σε έξι θεματικούς τομείς: Ανάπτυξη – Πρωτογενής Τομέας – Τουρισμός, Κοινωνική Πολιτική – Πρόνοια – Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Υγεία, Προστασία Περιβάλλοντος – Ανάδειξη και Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων – Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – Πολιτική Προστασία, Πολιτισμός και Αθλητισμός, Αναδιοργάνωση Δ.Ε.Υ.Α.Η. – Μοντέλο Διοίκησης Δήμου.


Το πρόγραμμα, εξειδικεύεται σε κάθε μία από τις πέντε Δημοτικές Ενότητες: Ηγουμενίτσας, Παραποτάμου, Συβότων – Πλαταριάς, Μαργαριτίου και Πέρδικας. Καινοτομία του Συνδυασμού μας, αποτελεί το γεγονός ότι στο πρόγραμμά μας υπάρχει αναφορά στα αναγκαία έργα που πρέπει να εκτελεστούν σε κάθε Κοινότητα του Δήμου. Επίσης, υπάρχει σαφής πρόβλεψη για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία, στα οποία θα επιδιωχθεί η ένταξη των έργων και δράσεων.

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε κατόπιν μιας μακράς αλλά αποδοτικής διαδικασίας διαβούλευσης με τους συλλογικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με απλούς πολίτες από όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Το πλήρες πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συνδυασμού: www.igoumenitsa-symmaxia.gr


Στη συνέχεια ο Παν. Νταής παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους και προέδρους Κοινοτήτων του Συνδυασμού. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων μάχης, αξιοπρέπειας και νίκης του Συνδυασμού, ήταν μια διαδικασία διαλόγου και πειθούς χωρίς κανένα στοιχείο πίεσης, υποσχέσεων και καταναγκασμού. «Δεν πιέσαμε αλλά πείσαμε. Δεν αναγκάσαμε αλλά συζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Δεν τάξαμε αλλά μοιραστήκαμε τις ίδιες αξίες» είναι η χαρακτηριστική έκφραση που αποδίδει την ουσία της δημοκρατικής αυτής διαδικασίας.

Ο Συνδυασμός μας ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και τους χιλιάδες που την παρακολούθησαν ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη συμμετοχή και την υποστήριξη τους, μας δίνουν την αναγκαία δύναμη για να συνεχίσουμε τον νικηφόρο αγώνα, ενόψει της τελικής ευθείας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκδήλωση παρουσίασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου