Ο Χρήστος Καρβούνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Αντώνη Μπέζα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ο Χρήστος Καρβούνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Αντώνη Μπέζα

Ο Χρήστος Καρβούνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον Αντώνη Μπέζα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του δικηγόρου Χρήστου Καρβούνη

Φίλες και φίλοι,

Θέλω και επίσημα να ανακοινώσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηγουμενίτσας, της πόλης που ζω και αγαπώ με το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Μπέζα και το Συνδυασμό «Μαζί για την Ηγουμενίτσα».

Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε την υποχρέωση, αλλά και την ευθύνη να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να αλλάξουμε το Δήμο μας. Έχω την πεποίθηση πως οι αλλαγές δεν μπορούν να προκύψουν από τις κουβέντες στις παρέες και την κριτική του καναπέ. Η ενασχόληση με τα κοινά είναι το μέσο για να καταφέρουμε πράγματα.

Μεγάλωσα στην Ηγουμενίτσα και ανήκω σε μία γενιά, που βίωσε το μεγάλωμα του Δήμου μας, έζησε, όμως, και ζει και την παρακμή του και την ατολμία των πολιτικών του. Πιστεύω, παρά ταύτα, ακράδαντα πως, αυτή η γενιά, έχει μάθει στα δύσκολα, έχει αποκτήσει αντίληψη και όποτε της δίνεται η ευκαιρία προσπαθεί να προσφέρει, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για τις επόμενες γενιές.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε, υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν καθημερινά τα δυνατά τους ώστε να είναι παραγωγικοί, που αναγνωρίζουν πως το ατομικό καλό θα έρθει μέσα από το κοινό καλό, που καταλαβαίνουν πως για να πετύχεις κάτι πρέπει να κάνεις θυσίες. Με αυτούς τους ανθρώπους συστρατεύομαι και θέλω να τους εκπροσωπήσω.

Όχι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε, μπορούμε να ανοίξουμε μία παραγωγική επικοινωνία μεταξύ των πολιτών και του Δήμου, να χρησιμοποιήσουμε ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν, να ενταχθούμε σε περισσότερα προγράμματα χρηματοδότησης, να αναζητήσουμε έξυπνες λύσεις, να αντιγράψουμε καλές πρακτικές, να κάνουμε την πόλη μας και τον Δήμο μας σημείο αναφοράς.

Πάνω απ’ όλα, πιστεύω ότι χρειάζεται θέληση και δουλειά. Οι λύσεις είναι εκεί έξω, αρκεί να θες να τις βρεις και να τις υιοθετήσεις στην πόλη σου.

Εύχομαι η πορεία μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές να γίνει σε πλαίσιο ανάδειξης των προβλημάτων και επιδίωξης επίτευξης λύσεων τους από όλες τις πλευρές. Μπορούμε να βελτιώσουμε τον Δήμο μας και οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Η εμπειρία και η σοβαρότητα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, Αντώνη Μπέζα, αλλά και η σύνθεση της ομάδας των συμπολιτών που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτισσών και συνδημοτών μας, είμαι σίγουρος πως θα οδηγήσει τον Δήμο μας σε νέους δρόμους, μέσα από μία σύγχρονη και διαφορετική αντίληψη.

Χρήστος Κ. Καρβούνης
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου