Ο Πέτρος Ζήγος για την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ο Πέτρος Ζήγος για την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Ο Πέτρος Ζήγος για την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ηγουμενίτσας και φίλου Παναγιώτη Β. Νταή να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, διότι πιστεύουμε στις ίδιες αξίες και αρχές και στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας υπάρχει η αρχή της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Νταής γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα, είναι άφθαρτος, καλλιεργημένος, δραστήριος, έντιμος, δεν κατέρχεται στις εκλογές έχοντας εμμονές με καρέκλες και θέσεις εξουσίας, γιατί τέτοιες είχε πολλές και σημαντικές κατά τη διάρκεια της πολύχρονης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και κυρίως είναι σεμνός, διότι έχει υπόψη του το ρητό του Αγάθωνα σύμφωνα με το οποίο «τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: πρώτον ότι ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει και τρίτον ότι ουκ αεί άρχει».

Υπάρχει μία μεγάλη μερίδα αξιόλογων συνδημοτών μας, οι οποίοι έχουν γνώσεις, πείρα και τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, αλλά παραμένουν στο περιθώριο αδρανοποιημένοι, διότι δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα ένα συνδυασμό που να τους εκφράζει ή έχουν απογοητευτεί από κάποιες συμπεριφορές και πρακτικές. 

Σε όλους αυτούς λέμε ότι ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νταή αντιπροσωπεύει κάτι καινούργιο για την πόλη και μπορεί να εκφράσει, να εμπνεύσει, να ενθουσιάσει και να ενεργοποιήσει τον κόσμο προς μια θετική, δημιουργική και αναπτυξιακή προοπτική. Σε αυτούς τους αξιόλογους συνδημότες μας θυμίζω τη ρήση του Αριστοτέλη σύμφωνα με την οποία «οι άριστοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασχολούνται με τα κοινά».

Οι συνδημότες μας δεν θέλουν ΑΠΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, θέλουν ΕΡΓΑ. Θέλουν να διαφαίνεται στον ορίζοντα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Επειδή είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή και εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με τη ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, καλούμε όλους τους συνδημότες μας να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτό το ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και μετά απ΄ αυτές, αν οι συνδημότες μας τιμήσουν με την ψήφο τους και μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη τις αρχές μας, το πρόγραμμά μας και το όραμά μας για ένα δήμο ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

Επειδή μέχρι τον Ιούνιο του έτους 2024 θα έχουμε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, καλό είναι να έχουμε όλοι μας υπόψη τη ρήση του Πλάτωνα σύμφωνα με την οποία «μία από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου» (Πλάτωνος Πολιτεία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου