Η ιστοσελίδα του συνδυασμού "Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Η ιστοσελίδα του συνδυασμού "Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης"

Η ιστοσελίδα του συνδυασμού "Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης"


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την λειτουργία του διαδραστικού διαδικτυακού τόπου (site) του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» στην ακόλουθη διεύθυνση: www.symmaxia-igoumenitsa.gr. 

Στις σελίδες του, παρουσιάζονται οι βασικές αρχές που διέπουν το πρόγραμμά μας, το οποίο διακρίνεται σε έξι θεματικούς τομείς (Ανάπτυξη, Κοινωνική Πολιτική, Προστασία Περιβάλλοντος – Ανάδειξη Φυσικών Πόρων, Αθλητισμός – Πολιτισμός, Μοντέλο Διοίκησης Δήμου) καθώς και σε εξειδικευμένο περιεχόμενο στις πέντε Δημοτικές Ενότητες που απαρτίζουν το Δήμο Ηγουμενίτσας (Ηγουμενίτσα, Πλαταριά – Σύβοτα, Μαργαρίτι, Πέρδικα, Παραπόταμος).

Οι βασικές αρχές έχουν διατυπωθεί με βάση την εμπειρία που απέκτησαν πολλά μέλη του συνδυασμού από τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σε άλλα συλλογικά όργανα του Δήμου, από την εξέταση καλών πρακτικών σε άλλους Δήμους, από την γενικότερη γνώση που διαθέτουν τα μέλη μας, ως αποτέλεσμα παρουσίας σε συνδικαλιστικούς, επιστημονικούς, συνεταιριστικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής, καθώς και λόγω των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.

Συναντηθήκαμε και συνεχίζουμε τις επαφές μας με επαγγελματικούς, επιστημονικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πολιτικούς φορείς της περιοχής, για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις που έχουμε επεξεργαστεί και οι οποίες εκτείνονται σε όλο το εύρος της δράσης του Δήμου.

Τώρα, είναι η στιγμή να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια ανοικτή και μόνιμη σχέση με τους πολίτες και να δεχθούμε τις δικές τους προτάσεις.

Επιλέγοντας ένα τομέα ή μια Δημοτική Ενότητα, μπορείτε να δείτε τις αρχικές και κατευθυντήριες προτάσεις, τις οποίες έχουμε ήδη επεξεργαστεί και τις θέτουμε σε δημόσια συζήτηση και διαβούλευση.

Επιλέγοντας το πεδίο «Συμμετέχω στη συζήτηση» μπορείτε να σχολιάσετε τις προτάσεις, καθώς και να υποβάλλετε τις δικές σας προτάσεις για τους τομείς και τις Δημοτικές Ενότητες που επιθυμείτε.

Η γνώμη σας είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά και πολύτιμη.

Με βάση την επεξεργασία των προτάσεων που θα υποβληθούν στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα των συναντήσεων που πραγματοποιούνται με τοπικούς φορείς, θα διαμορφωθεί το τελικό μας πρόγραμμα.

Τέλος, μέσω της ιστοσελίδας θα ενημερώνεται άμεσα και έγκυρα το κοινό για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συνδυασμού, καθώς και για τις θέσεις του σε διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου