Θεσπρωτία: Υποψήφιος με τον Αλ. Καχριμάνη ο Δημήτρης Γκαμπρέλας... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Θεσπρωτία: Υποψήφιος με τον Αλ. Καχριμάνη ο Δημήτρης Γκαμπρέλας...

Θεσπρωτία: Υποψήφιος με τον Αλ. Καχριμάνη ο Δημήτρης Γκαμπρέλας...

Την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη του Αλ. Καχριμάνη, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Γκαμπρέλας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα, είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Σπ. Ριζόπουλου με τον οποίο ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

Στην ανακοίνωσή του, ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρει:

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και κατόπιν προσωπικής συνειδητής απόφασης, δήλωσα την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Περήφανοι Ξανά!», διότι ηθικό χρέος και καθήκον μου είναι η ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου μας με την ταυτόχρονη διασφάλιση και προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Από την πρώτη στιγμή, που αποφάσισα να κατέλθω στον πολιτικό στίβο μετέχοντας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές, πρώτιστο μέλημα μου ήταν η υλοποίηση έργων για τον τόπο μας με σκοπό την αναβάθμιση και βελτιστοποίηση της ζωής όλων μας στην περιοχή της Θεσπρωτίας. Είμαι, δε, ευγνώμων για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη όλων όσων με στήριξαν και με εξέλεξαν στη θέση αυτή, από την οποία αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι έντιμα και αποτελεσματικά.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον έντιμο αγώνα μου με μοναδικό προσανατολισμό το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου