Μονοήμερη στη Θεσπρωτία, Άδωνις- Μισέλ - Τασούλας...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Μονοήμερη στη Θεσπρωτία, Άδωνις- Μισέλ - Τασούλας...!

Μονοήμερη στη Θεσπρωτία, Άδωνις- Μισέλ - Τασούλας...!

Οι Κώστας Τασούλας, Άδωνις Γεωργιάδης και Άννα Ασημακοπούλου μαζί με το Βασίλη Γιόγιακα και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσαν στη Θεσπρωτία.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν τους Φιλιάτες και την Ηγουμενίτσα όπως και παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

Με τον αέρα της κάλπης του Μαίου ζήτησαν από φορείς και πολίτες την υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να συγκροτήσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

«Ο θεσπρωτικός λαός μας υποδέχθηκε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αισιοδοξία για την εξακολούθηση της δημιουργικής πορείας του τόπου του και αποφασιστικότητα για την εκ νέου και πιο ισχυρή ακόμη έκφραση της προτίμησής του προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Περάσαμε σήμερα στην Θεσπρωτία το μήνυμα της ΝΔ για ακόμη περισσότερη κρατική φροντίδα στην περιφέρεια και μάλιστα στην παραμεθόριο περιοχή, αλλά και πήραμε από την Θεσπρωτία μήνυμα ισχυρότερης στήριξης των προγραμματικών μας θέσεων που είναι οι μόνες που εγγυώνται πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει τολμηρά, σταθερά, μπροστά!» ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η χώρα βρίσκεται σε αστάθεια λόγω της απλής αναλογικής. «Σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει κυβέρνηση. Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση για το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως αξιωματική αντιπολίτευση θα υπάρξει αν έχουμε κυβέρνηση. Μπροστά μας είναι μία κρίσιμη τετραετία και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Η περιπέτεια πρέπει να λήξει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στόχος είναι μια δυνατή Ελλάδα, μια καλύτερη Ελλάδα» ανέφερε η Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βγει ενισχυμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου