Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Δήμας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Δήμας

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Δήμας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο συνταξιούχος καθηγητής (μαθηματικός) από το Λαδοχώρι, Βασίλειος Δήμας. Ο μεταστάς υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ακόμη περισσότερο ανάμεσα στους μαθητές του.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο χώρο της εκπαίδευσης. Μαζί με τον ιδρυτή των Θεσπρωτικών αντίλαλων, τον αείμνηστο φιλόλογο Σπύρο Τσώνη ξεκίνησαν τη λειτουργία φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης από το οποίο πέρασαν δεκάδες μετέπειτα λαμπροί επιστήμονες της Θεσπρωτίας.

Για πολλά χρόνια ο εκλιπών συνέχισε την πορεία του στη δημόσια εκπαίδευση, όπου εκατοντάδες μαθητές τον γνώρισαν και τον εκτίμησαν για τον ακέραιιο χαρακτήρα του.

Σημαντική ήταν και η πορεία του στα κοινά, καθώς ο μεταστάς ασχολήθηκε επί μακρόν με την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα με το αγαπημένο του Λαδοχώρι, όπου άφησε την προσωπική του σφραγίδα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023 στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λαδοχώρι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον σκεπάσει.

Στυ σύζυγό του Αννιώ, τα παιδιά του Κώστα και Καρολίνα, στον κουνιάδο του Γιάννη, το γαμπρό του Σάκη και όλους τους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου