Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για Ρομά ανακοίνωσε ο Δήμος - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για Ρομά ανακοίνωσε ο Δήμος

Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για Ρομά ανακοίνωσε ο Δήμος

Στις 11 Απριλίου 2023 η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ» με κωδικό ΟΠΣ ΕΟΧ: PDP1 (MIS) 5075006, η οποία συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021, της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας, προχώρησε σε δράση ενημέρωσης για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 20-44 ετών σε περιθωριοποιημένες ομάδες όπως οι Ρομά».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Δ/νσης Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας, Αγίων Αποστόλων 43, όπου συμμετείχαν άμεσα ενδιαφερόμενοι Ρομά που κατοικούν στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ομάδα Δράσης Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα για τη συνεργασία και ευελπιστούμε για μελλοντικές δράσεις".


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του Δήμου Ηγουμενίτσας. Στο οποίο όμως δεν γίνεται λόγος για το αν υπήρχε συμμετοχή, ποιος είχε φροντίσει να ενημερώσει αυτές τις περιθωριοποιημένες ομάδες, όπως οι Ρομά, αλλά κυρίως, ποια ήταν τα αποτελέσματα αυτής της ενημέρωσης. 

Φοβούμαστε, ότι οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι για ακόμη μια φορά αυτοί που ενημερώνουν και όχι αυτοί που θα έπρεπε να ενημερωθούν. Ειδάλλλως, ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα είχε προνοήσει να στείλει δελτίο τύπου ΠΡΙΝ γίνει αυτή η "δράση" και όχι εκ των υστέρων, ώστε να φαίνονται στη φωτογραφία όχι οι ...ωφελούμενοι του προγράμματος, αλλά οι ενημερωτές...! Θα δείξει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου