Ο Γιάννης Γόγολος για το final four χάντμπολ που έγινε στην Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γιάννης Γόγολος για το final four χάντμπολ που έγινε στην Ηγουμενίτσα

Ο Γιάννης Γόγολος για το final four χάντμπολ που έγινε στην Ηγουμενίτσα

Η ερώτηση του κ. Κοτζαπαναγιώτου, ιατρού στο Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας και Δημοτικού Συμβούλου ήταν απλή όπως διατυπώθηκε από τους συναδέλφους του και από συμπολίτες οι οποίοι θελαν να παραβρεθούν στους αγώνες.

"Γιατί ένα σημαντικό event για την πόλη δεν είχε τη δημοσιότητα που της άξιζε και δεν επετράπη η προσέλευση των πολιτών, παρά μόνο με προσκλήσεις που διέθεσε η Ομοσπονδία του Χάντμπολ ώστε να υπάρχει διάχυση του γεγονότος επ ωφελεία του ίδιου του αθλήματος..."

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσον ο Δήμος Ηγουμενίτσας όσον το ΠΑΚΠΠΟ δεν γνώριζαν πειστικά τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων.

Σημειώνεται ότι είχε αποφασιστεί η είσοδος των φιλάθλων σε όλους τους αγώνες να γίνει μόνο με 650 προσκλήσεις ανά αγώνα.

Κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα θα έπαιρνε 110 προσκλήσεις για τις ανάγκες της ομάδος τους.

Οι υπόλοιπες διατέθηκαν στους διοργανωτές να δοθούν κατά το δοκούν.

Χαιρόμαστε που η Ο.Χ.Ε. επίλεξε την Ηγουμενίτσα ως τόπο διοργάνωσης όπως έπραξε τα τελευταία χρόνια στην Άρτα και τα Ιωάννινα.

Επικροτούμε τη διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου εκ μέρους του Δήμου Ηγουμενίτσας για το σκοπό αυτό, καθώς και των άλλων φορέων που αναφέρονται ως συνδιοργανωτές.

Περιμέναμε μια αντίδραση από τον κ. Καραγιάννη προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την αναζήτηση λύσης για το πρόβλημα της στέγασης των προπονήσεων της νεοσύστατης ομάδας του στο Χάντμπολ, ώστε να μη γυμνάζονται τα παιδιά ( κάτω των 12 ετών) σε αντίξοες συνθήκες όπως φαίνεται στη foto 1.


Μας δημιουργεί απορία η αποσιώπηση σε συνοδή ανακοίνωση του κ. Καραγιάννη, όντας τότε απών από τα αθλητικά δρώμενα, του σπουδαιότερου enent που έγινε στην Ηγουμενίτσα με οργανωτή τον ΕΡΜΗ VOLEY (ALL STAR GAME VOLEY γυναικών στις 16 Φεβρουάριο του 2013 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ) αναφερόμενος στην παρούσα "ως την πρώτη διοργάνωση στην Ηγουμενίτσα" Foto2.


Τέλος, όταν συμβαίνει κάποιο αθλητικό γεγονός είναι καλό και κάτι μένει.
Όσο γράφεται η ανακοίνωση φαίνεται ότι έχει μείνει η foto 3.


Όλα τα υπόλοιπα έχουν κίνητρο και εξηγούνται.

Ολοκληρώνοντας οφείλω να αναφέρω ότι "για να νιώσεις απογοήτευση από κάποιον, πρέπει να έχεις προσδοκίες από αυτόν...".

Γιάννης Γόγολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου