Η Έρρικα Ντούμα υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Νέα Δημοκρατία - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Η Έρρικα Ντούμα υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Νέα Δημοκρατία

Η Έρρικα Ντούμα υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Νέα Δημοκρατία

Στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έρρικα Ντούμα, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Η συμφωνία επήλθε μετά απο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου με το σύμβουλο του πρωθυπουργού, Θανάση Νέζη.

Η Έρρικα Ντούμα ασχολήθηκε επί σειρά ετών με την προετοιμασία και την πορεία υλοποίησης έργων ενταγμένων σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, με αντικείμενο τη δικτύωση των φορέων και την προετοιμασία των προτάσεών τους, αλλά και με θέματα διαχείρισης των έργων, διοργάνωσης εκδηλώσεων παρουσίασης και προβολής τους (Συνέδρια, Ημερίδες, Συμμετοχικά Εργαστηριακά κ.λπ).

Εχει υπάρξει υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος το 2006 στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας ενώ το 2014 υπήρξε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Σουλίου.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνη λειτουργίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου, το οποίο υποστηρίζει δεκάδες ευάλωτες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή.

Στα ενδιαφέροντά της, η Έρρικα Ντούμα έχει ενεργό ρόλο και παρουσία σε εθελοντικές δραστηριότητες στο Δήμο Σουλίου και όχι μόνο.

Έχει υπηρετήσει ως πρόεδρος στον Ιππικό Σύλλογο Παραμυθιάς, ενώ υπήρξε και προεδρος στο ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς, και επί ημερών της, η ομάδα γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία και διάκρισή της, κερδίζοντας την άνοδο από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου