Με χορηγίες του ΟΛΗΓ η προεκλογική εκστρατεία του Β. Γιόγιακα;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Με χορηγίες του ΟΛΗΓ η προεκλογική εκστρατεία του Β. Γιόγιακα;;;

Με χορηγίες του ΟΛΗΓ η προεκλογική εκστρατεία του Β. Γιόγιακα;;;

Αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία των εθνικών εκλογών, έχει ήδη ξεκινήσει άτυπα η προεκλογική περίοδος.

Σε αυτό το πλαίσιο όλοι οι υποψήφιοι τρέχουν να δείξουν το πολιτικό και κοινωνικό τους έργο.  
Ο κυβερνητικός βουλευτής Β. Γιόγιακας, είναι αυτός που περισσότερο από όλους πρέπει να δείξει το έργο που έχει κάνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του στη Θεσπρωτία.

Φαίνεται όμως, πως για ακόμη μια φορά, δεν θα πληρώσει ο ίδιος την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά οι δημόσιοι φορείς που επιβλέπονται από την κυβέρνηση. Με λίγα λόγια θα κάνει εκλογές με δημόσιο χρήμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δωρεά ενός απινιδωτή στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Ηγουμενίτσας (1ο Γυμνάσιο & 1ο Λύκειο) από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ Α.Ε.) τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει το παν να ξεπουλήσει σε ξένα συμφέροντα έναντι εξευτελιστικού αντίτιμου...

Χθες, Δευτέρα 6/2/2023 ο Β. Γιόγιακας παρέδωσε στη Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Ηγ/τσας έναν απινιδωτή, ο οποίος όμως ήταν δωρεά του ΟΛΗΓ. 

Και δεν κρατήσανε καν τα προσχήματα, ώστε την παράδοση να την κάνει ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΗΓ (ο οποίος αρκέστηκε να χαμογελάει πίσω από το αφεντικό του), αλλά ο ίδιος ο βουλευτής, για να αναρτήσει τη φωτογραφία του στο facebook...!

Αφού όμως ο κ. Γιόγιακας κάνει δωρεές με λεφτά του ΟΛΗΓ, θα πρέπει να αναλάβει και την πολιτική ευθύνη για τα σκάνδαλα στον ΟΛΗΓ...

Έτσι πάει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου