Θεσπρωτία: Η νεολαία του ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Θεσπρωτία: Η νεολαία του ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή...

Θεσπρωτία: Η νεολαία του ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή...

Τους/τις υποψήφιους βουλευτές/ριες του για τις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε το ΚΚΕ Θεσπρωτίας σε εκδήλωση το περασμένο Σάββατο. 

Και τα τρία πρόσωπα είναι έως 35 ετών. Ευχάριστη έκπληξη από το ΚΚΕ Θεσπρωτίας. όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, όπως προμοτάρουν τα κόμματα εξουσίας που θέλουν να δείξουν ότι είναι κοντά στη νεολαία, αλλά κυρίως, επειδή φαίνεται ότι το λαϊκό κίνημα εκτός από τους ...γνωστούς στυλοβάτες του, θα έχει και συνέχεια, όχι μόνο στις εκλογές, αλλά κυρίως στο πεδίο της καθημερινής ταξικής πάλης.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απαρτίζεται από νεαρά άτομα, αλλά με αρκετά χρόνια και πλούσια δράση στο εργατικό-λαϊκό κίνημα και στο Κόμμα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, με μαχητικότητα, και πολλές φορές χωρίς να υπολογίζουν θυσίες, από το πόστο του ο καθένας και το μαζικό του φορέα, όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, ήταν μπροστά στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες του νομού μας.

Όλοι τους, μαζί και με δεκάδες άλλους πρωτοπόρους αγωνιστές έδωσαν μάχες μικρές και μεγάλες αναδεικνύοντας οξυμένα λαϊκά προβλήματα του νομού μας.
Γι' αυτό, άλλωστε, οι εργαζόμενοι και ο λαός της Θεσπρωτίας τους ξέρουν με το μικρό τους όνομα.

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ δεν χρειάζεται συστάσεις. Συστήνονται καθημερινά με την πρωτοπόρα στάση τους, τη συμμετοχή τους στις αγωνίες του λαού μας, αλλά και τη μάχη που δίνουν για να βελτιωθεί η ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ 



32 ετών, φιλόλογος μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.














ΔΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 


32 ετών, αστροφυσικός γραμματέας του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΣΔΕΝ, μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.













ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 
35 ετών, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, Πρόεδρος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ιχθυοκαλλιεργειών νομού Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου