Φιλιάτες: Εν κρυπτώ 18 νέες θέσεις εργασίας...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Φιλιάτες: Εν κρυπτώ 18 νέες θέσεις εργασίας...!

Φιλιάτες: Εν κρυπτώ 18 νέες θέσεις εργασίας...!

Πριν λίγες εβδομάδες ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγιακας, γνωστοποίησε την ίδρυση Οικοτροφείου στους Φιλιάτες στο οποίο θα διαμένουν έως 15 ενήλικες με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα ή νοητική υστέρηση. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Η νέα δομή θα αναπτυχθεί σε κτίριο που έχει διαθέσει για το σκοπό αυτό ο Δήμος Φιλιατών (πρώην δημοτικός ξενώνας) και οι δαπάνες του έργου ύψους 510.00 ευρώ θα καλυφθούν για 18 μήνες από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και στη συνέχεια από πόρους είτε του ΕΣΠΑ 2021-2027 ή και του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας. Το Οικοτροφείο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα μέσα Φεβρουαρίου του 2023.

Φορέας διαχείρισης της νέας μονάδας, δεν είναι κάποια δημόσια υπηρεσία, αλλά η Αστική μη κερδοσκοπική εταρεία "Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη - ICSD", η οποία είναι αρμόδια και για τις προσλήψεις προσωπικού...

Για να λειτουργήσει η νέα δομή έχουν προβλεφθεί 18 θέσεις εργασίας. Οι 5 αφορούν νοσηλευτικό προσωπικό και 13 γενικών καθηκόντων.

Με την ανεργία που υπάρχει στην περιοχή, θα έπρεπε να είναι η καλή είδηση της ημέρας. Αρκεί βέβαια, αυτό να είχε γίνει ευρέως γνωστό, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κάνουν αίτηση.

Σε πρώτη φάση μια τριμελής επιτροπή θα εξετάσει τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα ακολουθήσει συνέντευξη, ώστε να εισηγηθεί η επιτροπή προς τη Διοίκηση του φορέα την έγκριση των προσλήψεων...

Μπορεί η ΑΜΚΕ να έκανε τις νομότυπες ενέργειες για την εύρεση προσωπικού, ωστόσο, τόσο ο βουλευτής, όσο και ο Δήμος Φιλιατών, δε φρόντισαν να κάνουν ευρέως γνωστή αυτή την εξέλιξη...!

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη διαδικασία πρόσληψης, αφήνουν να εννοηθεί, ότι μάλλον άλλα σχέδια είχαν...

Η πρόσκληση - εκδήλωση ενδιαφέροντος δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΜΚΕ στις 5/1/2023 με καταληκτική ημερομηνία 15/1/2023. Προφανώς, ελάχιστοι ...τυχεροί το πήρανε χαμπάρι.

Δόθηκε όμως μια παράταση μέχρι τις 14/2/2023 (την ερχόμενη Τρίτη).
Ο Δήμος Φιλιατών δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ως καταληκτική ημερομηνία 10/2/2023. Κι εδώ έπεσαν έξω. Μάλλον τυχαίο...!

Ενημερώνουμε εμείς λοιπόν τους ενδιαφερόμενους, ότι θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι 14/2/2023 μπαίνοντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2651077037.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου