Κάτσης - Πολάκης: Kατέθεσαν μήνυση στον Οικονομικό Εισαγγελέα για τη δημοσκοπική MARC - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Κάτσης - Πολάκης: Kατέθεσαν μήνυση στον Οικονομικό Εισαγγελέα για τη δημοσκοπική MARC

Κάτσης - Πολάκης: Kατέθεσαν μήνυση στον Οικονομικό Εισαγγελέα για τη δημοσκοπική MARC

Μηνυτήρια αναοφρά κατέθεσαν σήμερα στον Οικονομικό Εισαγγελέα ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης και ο Τομεάρχης Διαφάνειας, Παύλος Πολάκης, σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ της δημοσκοπικής εταιρίας MARC και της εταιρίας χωματουργικών ονόματι Ιόνια Τεχνική.

Στις δηλώσεις του ο Μάριος Κάτσης, αναφέρει: 

"Σήμερα επισκεφθήκαμε με τον Παύλο Πολάκη τον Οικονομικό Εισαγγελέα και καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για το ρεπορτάζ με στοιχεία της Η Εφημερίδα των Συντακτών για τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ της δημοσκοπικής εταιρίας MARC και μιας ανύπαρκτης εταιρίας χωματουργικών ονόματι Ιόνια Τεχνική.

Το θέμα Marc- Ιόνια Τεχνική δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο αλλά είναι και ζήτημα δημοκρατίας και ορθής λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.

Όταν το 2021 με ανακοίνωση μου, είπα ότι ο κ. Γερακης δουλεύει για το Μαξίμου και μάλιστα είχα καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή για τις απευθείας αναθέσεις που εχει λάβει, έκαναν πως δεν ακούγαν.

Όταν στην εξεταστική επιτροπή για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης με δημόσιο χρήμα καλέσαμε την εταιρία Marc αλλά και άλλες δημοσκοπικές εταιρίες, η πλειοψηφία της ΝΔ τους προστάτεψε και αρνήθηκε τον έλεγχο.

Δεν μπορεί να πάμε σε εκλογές με κοριούς, με τριγωνικές συναλλαγές μεταξύ Μαξίμου και δημοσκοπικών εταιριών και ένα λαό στο σκοτάδι.

Η ελληνική δικαιοσύνη την οποία εμπιστευόμαστε, πρέπει να ελέγξει τα όσα καταγγέλουμε στην αναφορά μας και να αποκαλυφθεί σε όλους οτι οι δημοσκοπήσεις του δημοσίου χρήματος, είναι το τελευταίο καταφύγιο εξαπάτησης της Μαξιμου ΑΕ και το νήμα που κρατάει ακόμα ζωντανή την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου