Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, ο Μητσοτάκης και η κηδεία του τέως...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, ο Μητσοτάκης και η κηδεία του τέως...!

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, ο Μητσοτάκης και η κηδεία του τέως...!

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας μέσω των κοινωνικών δικτύων… Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλος χαρακτηρισμός για τα πικρόχολα σχόλια μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ εκ των οποίων αρκετά είχαν παραβρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης του υποψήφιου Δήμαρχου Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Είναι γνωστό ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ο Παναγιώτης Νταής ήταν ειδικός συνεργάτης της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο βασικός συνεργάτης του κ. Νταή, Ηλίας Παππάς, σε ανάρτηση του σχετικά με τη στάση που κράτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το θάνατο και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, μεταξύ των άλλων, έγραψε επί λέξει: “Ευτυχώς η τύχη μας προστάτευσε και Πρωθυπουργός είναι ο Φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αντιλαμβάνεται άριστα την κατάσταση”, αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να μην αποδοθούν στον εκλιπόντα τιμές αρχηγού Κράτους.

Τη σκυτάλη πήρε ο προηγούμενος υποψήφιος Δήμαρχος υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ,  Γιάννης Γόγολος, ο οποίος απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Παππά (ουσιαστικά όμως επιτιθέμενος στον Παναγιώτη Νταή) τον κατηγόρησε ότι «γίνεται υμνητής του Μητσοτάκη» και με βαρύγδουπες εκφράσεις όπως «σε δυο μήνες οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν νέα κυβέρνηση που θα επαναφέρει τη Δημοκρατία» αναρωτήθηκε δημόσια «για το ποια ώθηση δίνουν στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να βρει τα πάτηματά του μετά από πολλές παλινωδίες» δηλώσεις σαν του κ. Παππά. Ακολούθησε βέβαια "βομβαρδισμός" διαφορετικών απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου.. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στο ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που θέτουν σε αμφιβολία ακόμη και τη συγκρότηση ψηφοδελτίου του κόμματος στην Ηγουμενίτσα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου